Accesorii de lux pentru baieBaia casei tale poate fi un loc ca oricare altul, fara ceva iesit din comun, sau poate fi un loc de relaxare, un loc care sa incante printr-un miros placut si bun gust. Ornamentele si accesoriile de baie de lux sunt un must have daca vrei sa ai o baie in care sa te simti cu adevarat bine.

Cada de baie Florida Clepsidra ovala cu instalatie metal click-clackIn ceea ce priveste cada de baie, iti recomandam o cada de baie cu sistem de hidromasaj care te va relaxa complet. Nici cada de baie Florida Clepsidra ovala cu instalatie metal click-clack nu este de lapadat! Are un design elegant si se potriveste la fix intr-o baie cu spatiu generos.

Corabia bogatieiLa capitolul ornamente de baie iti recomandam un ornament care se potriveste si in alta parte din casa dar, tinand cont ca in baie este cada cu apa iar ambarcatiunie circula pe apa, credem noi ca in baie se potriveste la fix corabia bogatiei.

Ambarcatiunea bogatiei este unul dintre cele mai frumoase si faimoase obiecte Feng Shui si se gaseste in locuinta multor persoane pasionate de obiecte FengShui din tarile orientale dar si din Romania.

Pentru un miros placut in baie iti recomandam difuzorul odorizant ambiental Flowers Flowing Vert, dar si lumanarile de tip handmade precum lumanarea decorativa parfumata Purple Lotus. Hainele de pus la spalat le poti pune intr-un cos pentru rufe cu model floral.

Pentru splat pe maini, dar si pe corp, poti folosi sapunuri handmade din Creta, cu ulei de masline natural. Acestea ofera nu doar un miros placut ci si catifelare.

In fine, dupa o bine meritata relaxare, nu poti iesi din baie oricum! Pentru doamne si domnisoare recomandam pijamalele brandului P.J. Salvage. Pentru domni recomandam pijamale si halatele de baie Hugo Boss.

Iata cum ar arata o aparitie a celor doi iubareti, dupa o relaxare in baie!

Pijamale de lux femeiPijamale de lux parbati

Dupa o zi de munca e pacat sa nu savuram o baie minunata si relaxanta!

Have fun! 🙂

Accesorii de lux pentru baie
5 (100%) 6 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *