Accesoriile decorative de lux, un cadou idealCe faci atunci cand esti invitat la un eveniment organizat de o persoana care pune mare pret pe lux? Nu te poti duce cu mana goala sau doar cu un buchet de flori dar.. Oare ce cadou sa ii oferi? Iti prezentam mai jos cateva variante care noua nu s-au parut interesante!

SomProduct

1. Rolling ceas cristal negru

Ceasul este din cristal florentin, creat de atelierul italian MARIO CIONI fiind lucrat si suflat manual.

2. Cina cea de Taina Icoana Argint

Daca gazda este religioasa, un cadou extrem de frumos este icoana care reprezinta Cina cea de Taina. Cea mai mare parte a icoanei este realizata din argint, dar prezinta pe alocuri si portiuni placate cu aur.

3. Replica avion „Flying Circus Jenny”

Replica avionului „Flying Circus Jenny” este un accesoriu decorativ foarte indragit. Avioanele Jenny au fost foarte populare dupa sfarsitul primului razboi mondial. Acest model a fost utilizat la acrobatii, tururi aeriene ale oraselor, pentru servicii postale si chiar si pentru spectacolele de circ la mare altitudine.

Accesoriile decorative sunt un cadou mai consitent si mai iesit din comun, poate nu la indemana oricui. Ceva de bun gust, foarte apreciat si la un pret mai accesibil comparativ cu decoratiunile interioare sunt produsele Yves Rocher. Daca gazda este o doamna, in mod cert se va bucura de un cadou Yves Rocher, dar nici domnii nu ar refuza asa un cadou. In plus, daca comanda dvs. trece de o suma rezonabila, pe langa produsul sau produsele cumparate, veti primi si un cadou! Asadar, merita luata in considerare si aceasta optiune!

Va dorim mult spor la cumparaturi si, dupa ce ati trecut de marea proba, dati-ne de veste cum a fost. Oricand ne prind bine feedbackurile de la cititori, mai ales daca includ sfaturi utile cu privire la ce am putea oferi noi insine cadou cand suntem invitati la vre-un eveniment deosebit din viata prietenilor nostri.

Spor la cumparaturi si.. sa auzim de bine! 🙂

Accesoriile decorative de lux, un cadou ideal
5 (100%) 1 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *