Filtrul Kangen pentru apa vie alcalina, Avantaje si contraindicatiiFiltrul ionizator de apa kangen Leveluk SD501 (vezi aici) este unul dintre cele mai populare filtre pe care le putem folsi cu usurinta acasa sau la birou. Acest filtru Kangen este utilizat si de clinici si cabinete medicale, sali de sport, farmacii si restaurante.

Filtru ionizator de apa kangen Leveluk SD501
Filtru ionizator de apa kangen Leveluk SD501

Ce face un filtru Kangen?

Desi cei de la compania de apa sustin ca apa pe care o trimit ei este curata si numai buna de baut, din pacate noi, consumatorii de rand, nu putem constata acelasi lucru si la robinetele noastre. Cauza principala fiind faptul ca tevile prin care se livreaza apa de la centrul de purificare si pana la noi sunt vechi si murdare. Prin urmare, in mod cert este nevoie de un filtru care sa ne asigure o filtrare optima inainte ca noi sa consumam apa.

Acest filtru de apa indeparteaza mizeria ce se gazeste in apa. Filtrele de carbune activ si sulfat de calciu retin clorul (peste 95% din el!), nitritii si nitratii, virusii si bacteriile, dar si germenii si alti factori patogeni ce pot ajunge pana la robinetul nostru.

Dupa purificare, apa este trecuta printr-o camera de electroliza formata din 7 placi de titaniu scufundat in platina. In camera de electroliza se separa mineralele alcaline de cele acide. Prin procesul de incarcare electrica apa se structureaza si se ionizeaza. Dupa procesul de electroliza a apei rezulta doua tipuri de apa care ies pe doua furtune separate: o apa acida si o apa alcalina.

Aparatul poate produce pana la 8 litri de apa alcalina pe minut si, la fiecare utilizare, ne anunta despre cat de alcalina este apa care curge la robinet. Spre exemplu, daca vrem o apa numai buna de baut, setam aparatul astfel incat sa ne dea un pH de 9,5. Cand deschidem robinetul, aparatul ne va anunta verbal ca apa are pH-ul de 9,5.

Filtrul trebuie schimbat dupa ce a purificat aproximativ 11 mii de litri de apa. Deci, il putem folosi mult si bine, mai ales daca filtram doar apa pentru baut sau gatit.

Livrarea aparatului se va face direct din germania, de la Dusseldorf, in 3-5 zile de la achizitionare.

Beneficiile apei Kangen

Citind cele de mai sus, in mod cert ati inteles care sunt beneficiile apei Kangen. Este mult mai curata si sanatoasa decat apa de la robinetul de acasa. In plus, este mult mai eficienta si la curatarea legumelor si fructelor.

Asociatia de Medicina Preventiva a Bolilor la Adulti din Japonia si Statele Unite ale Americii a recunoscut filtrele de acest gen ca fiind aparate medicale. Tinand cont de faptul ca omul este alcatuit in mare parte din apa (~70%), este important sa ne hidratam coraspunzator si, daca desconsideram acest aspect, boala ne va bate negresit la usa.

Poate nu intamplator a aparut si cartea cu titlul: Puterea miraculoasa a apei. Nu esti bolnav, doar insetat! Nu trata setea cu medicamente! (vezi aici)

Ce se poate trata cu apa Kangen?

Cu apa kangen putem trata acneea, afectiunile rinichilor, alergiile, probleme de piele (arsuri, alunite, negi, etc.), amigdalita si laringita, arsuri gastrice si solare, astmul, diverse boli degenerative, colesterolul crescut, constipatia, depresia si unii afirma ca ar fi bun chiar si in tratarea cancerului.

Pentru a trata insa aceste boli este important ca in prealabil sa ne documentam temeinic. Pentru diverse boli se folosesc diverse setari la aparatul Kangen, asa ca, mare atentie!

Contraindicatii pentru apa Kangen

Apa Kangen nu are contraindicatii sau efecte secundare atata timp cat este folosita coraspunzator. Spre exemplu, daca bem apa alcalinizata la pH 9,5 nu avem ce rau sa patim.

Ce este apa Kangen?

Pentru a clarifica inca odata, mentionez ca apa kangen nu este altceva decat o apa purificata si ionizata, avand un pH (potential de hidrogen) potrivit corpului uman. In acest sens, apa kangen NU este mai buna decat orice alta apa care este purificata, ionizata si adusa la un pH propriu corpului uman. Sunt mai multe ionizatoare si purificatoare de apa care fac acelasi lucru ca si filtrele kangen.

Ionizatoarele AlkaViva (Jupiter) (vezi aici) produc si ele o apa cu un pH si ORP similar cu ionizatoarele Enagic®. Si ionizatorul de apa Alkaviva Athena H2 are 7 electrozi SmartDesign din titan placat cu platina si filtre incluse.

In concluzie..

Este important sa bem o apa cat mai potrivita consumului uman. Fara pesticide, erbicide, clor, bacterii si virusi, motiv pentru care va recomandam cu toata taria sa va achizitionati un purificator de apa care si ionizeaza apa si o aduce la un pH optim consumului uman.

In final, iata cateva recomandari de filtre de apa pentru acasa!

 • Filtru ionizator apa pentru dus Anespa
 • Filtru ionizator apa kangen LeveLuk K8
 • Filtru ionizator de apa kangen Leveluk JRII
 • Filtru ionizator de apa kangen Leveluk SD501 Platinum
 • Ionizator de apa Alkamedi 7 electrozi platina-titan
 • Ionizator de apa BIONTECH BTM 207D, 7 Electrozi de Titan placati cu Platina, sistem de autocuratare
 • Ionizator apa Chanson Violet
 • Ionizator de apa Prime 901S | 9 Electrozi de Titan cu Platina | 2 Filtre incluse | Montare deasupra chiuvetei
 • Ionizator de apa Miracle Max Royale
 • Ionizator de apa Max Revolution
 • Ionizator apa Chanson Eden
 • ..de asemenea, poate merita incercata si cana filtranta cu ionizare AlkaPitcher S. Aceasta cana filtreaza si alcalinizeaza apa.

Toate aceste filtre se gasesc aici

Filtrul Kangen pentru apa vie alcalina, Avantaje si contraindicatii
5 (100%) 4 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *