Cana filtrare apa – Filtreaza-ti apa instant la pret redusCred ca aproape fiecare dintre noi suntem nemultumiti de calitatea apei de la robinetele din casa noastra. Este posibil ca apa sa vina de la furnizor numai buna de baut, dar tevile vechi, murdare si ruginite o fac greu baubila. Care e solutia? Filtrarea si purificarea apei!

Solutii de filtrare si purificare a apei sunt multe, unul dintre cele mai populare sisteme fiind filtrul ionizator de apa kangen (vezi aici), osmoza inversa si multe alte metode de curatire a apei (vezi aici). Exista insa si o problema cu toate aceste sisteme: sunt mult prea scumpe pentru majoritatea covarsitoare a populatiei. Exista insa si alternative mai ieftine!

Cana (carafa) de filtrare a apei

O metoda ieftina si la indemana de filtrare a apei sunt canile cu filtre schimbabile. Spre exemplu, in acest moment unul dintre cele mai populare cani de acest tip este cana de filtrare a apei Laica.

Cana de filtrare apa Laica cu cartuse Bi-Flux

Cana de filtrare apa Laica, Verde + 3 filtre + Ceas cu apa
Cana de filtrare apa Laica + 3 filtre + Ceas cu apa
Vezi aici!

Cana filtranta Laica este o alegere minunata pentru filtrarea apei de la robinet. Ce am observat inca de la prima utilizare este faptul ca apa se filtreaza mult mai repede decat cu alte cani de acest gen. Apa care rezulta dupa filtrare este curata si fara gust sau miros. O alta chestiune ce mi-a placut este ceasul cu apa pe care l-am primit cadou. Un ceas care merge cu apa in loc de baterii. Nici nu stiam ca exista asemenea ceasuri!

Ceas cu apa Laica
Ceas cu apa Laica

Cana mentionata mai sus vine cu 3 filtre care pot fi folosite timp de aproximativ 3 luni. In partea superioara are un indicator electronic pe nivele, indicator care ne anunta despre timpul pe care il mai avem pana rezerva trebuie schimbata.

Daca ar fi sa analizam chimic o rezerva folosit,a vom vedea ca filtrul nostru a retinut tot felul de chestiuni care nu sunt deloc bune pentru sanatatea noastra. La o analiza de laborator a filtrului am putea afla ca acesta a retinut din apa clor, zinc, cupru, plumb, dar si erbicide, pesticide sau metale grele.

Un alt aspect extrem de important este calcarul! Daca aveti prin casa un fierbator de apa, un espressor de cafea, sau chiar un ibric, in mod cert ati observat deja cantitatea masiva de calcar care se depune la fiecare utilizare. Unul dintre motivele pentru care am achizitionat acest filtru de apa este faptul ca ma saturasem sa tot curat de calcar fierbatorul de apa. Odata apa filtrata, nu mai este ce calcar sa se depuna!

Cartusele Bi-Flux pe care le foloseste aceasta carafa filtreaza apa in 5 etape:

  • Prefiltrare – elimina particulele mari de impuritati;
  • Rasini schimbatoare de ioni – elimina substantele nedorite precum metalele grele (zinc, fier, mercur, cupru, plumb);
  • Filtru cu carbon activ – clorul si anumit pesticide sunt reduse utilizand Carbonul activat si imbunatatind mirosul si gustul apei;
  • Filtrul extrem de fin – o plasa extrem de fina retine si cele mai mici particule;
  • Post filtru.

Pachetul promotional este format din:

  • 1 x Cana filtranta Laica Stream;
  • 3 x cartuse filtrante de apa Bi-Flux;
  • 1 x ceas cu apa – functioneaza fara baterii, pe baza de apa.

Este bine ca la achizitionarea filtrului sa cautati sa achizitionati si cartuse de rezerva. In acest moment puteti cumpara (de aici) 3 cartuse de rezerva si primiti unul gratis. Pretul pentru acest set 3+1 este de 88 lei.

NOU: Filtru cana de filtrare a apei Laica Biflux 3+1, acum la numai 64 de lei! CUMPARA AICI

Cani si sisteme filtrante

Cana filtrare apa – Filtreaza-ti apa instant la pret redus
5 (100%) 6 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *