Ce este un sistem recliner? Cum este o canapea sau un fotoliu cu recliner?Ati vazut probabil si in articolele si ofertele noastre de pe LovelyDeco.ro diverse canapele sau fotolii cu sistem reclinerCanapeaua din piele naturala, 3 locuri cu 2 reclinere manuale (Model 2672) este un exemplu in acest sens.

Ce este un sistem recliner?

Cuvantul recliner s-ar traduce din engleza ca inclinabil. Deci, este vorba despre un fotoliu sau o canapea cu spatar ce se poate inclina pe spate. Practic, fotoliul se poate exitinde in partea sezutului, oferindu-va astfel un plus de confort pentru picioare, iar spatarul se poate inclina pe spate.

Sa luam un exemplu concret, in imagini. Fotoliul Kring Sylvie este un fotoliu cu recliner. In prima fotografie de mai jos aveti fotoliul in stare „normala”, iar in cea dea doua fotografie il puteti vedea cu reclinerul deschis.

Fotoliu Kring Sylvie, cu recliner
Fotoliu Kring Sylvie, cu recliner inchis
Fotoliu Kring Sylvie, cu recliner deschis
Fotoliu Kring Sylvie, cu recliner deschis

Cumpara Fotoliul Kring Sylvie

Cum este o canapea sau un fotoliu cu recliner?

Sistemul recliner va ofera posibilitatea de a transforma fotoliul intr-un fel de pat. Daca doriti sa priviti un film la TV, este mult mai confortabil sa faceti acest lucru cu recliner-ul deschis, decat stand pe un scaun, in sezut. Mai pe scurt, o canapea sau un fotoliu cu reclinere este unul care va ofera un plus de confort fata de un alt produs similar fara acesta facilitate.

Vi le recomandam cu drag!

Fotolii si canapele cu recliner

Ce este un sistem recliner? Cum este o canapea sau un fotoliu cu recliner?
5 (100%) 3 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *