Ceas de perete din metal si rama din lemn sculptataDe cand ne stim, am fost in mod cert invitati in casele multor oameni. Va invit sa facem un exercitiu de imaginatie si sa incercam sa ne aducem aminte care a fost cel mai frumos ceas de perete pe care l-am vazut pe unde am umblat. Nu stiu cum e in cazul vostru, eu insa am probleme in a-mi aduce aminte de vreun ceas deosebit.

CEAS DIALMA BROWN METAL LEMN

Ceasul DIALMA BROWN insa nu este un ceas mediocru! Daca ati vedea asa un ceas la cineva pe perete in mod cert l-ati tine minte. Nu doar pe acel cineva ci mai ales ceasul! Este un superb ceas de perete, realizat din metal si avand rama din lemn sculptat. Dimensiunile sunt si ele considerabile: 150x150x11 cm. Are un aspect vintage insa cu toate astea este si o interesanta combinatie de modernitate si bun gust.

Ceas Aristotel

Apropo de antichitate si vintage, un alt ceas deosebit este ceasul Aristotel! Nu stiu daca domnului Aristotel i-ar fi placut acest ceas, mie insa imi place mult! Acesta este un ceas din cristal temperat, cu serigrafie artistica. Diametrul ceasului este 60 cm. Pentru ambele ceasuri, clientii beneficiaza de transport gratuit. Perioada de retur, in cazul in care nu sunteti multumit de ce comandati, este de 14 zile, insa eu unul sunt convins ca veti fi mai mult decat multumit! Veti fi pe deplin satisfacut cu asa o alegere inspirata!

Ceas de perete din metal si rama din lemn sculptata
4.7 (93.33%) 3 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *