Ceasuri de pereteCeasurile de perete sunt un bun necesar in orice casa. Odata pentru ca este important sa stim cat este ceasul si nu mereu avem la indemana un ceas de mana sau telefonul, iar in al doilea rand, un ceas de perete este o frumoasa decoratiune interioara.

In functie de gustul fiecaruia putem alege dintre mai multe modele si tipuri de ceas.

Ceas de perete cu motive de lavanda

Ceas de perete Kring, Model LavanderLavanda este unul dintre cele mai populare motive pe care le vom gasi la aproape orice produs de decoratiune interioara. Ceasurile de perete nu fac o exceptie. Desi florile de lavanda de pe ceas nu au miros, sunt totusi placute la privire si sunt unul dintre cele mai bine vandute modele. Pretul unui asemenea ceas se situeaza undeva in jurul sumei de 30-40 de lei.

 

Ceas de perete Paris, America, etc.

Un alt model de ceasuri de perete foarte cautat este cel cu diverse tari ale lumii. Fie ca pe ceas este scris pur si simplu numele tarii care ne place, fie ca apare si vre-un punct de atractie din respectiva tara, un asemenea ceas este o idee buna si pentru ornamentarea propriei case, dar si pentru a fi oferit cadou celor dragi. De departe cele mai populare doua design-uri de ceasuri sunt cele cu Turnui Eiffel si steagul americii.

Ceasuri de perete moderne

Apoi, sunt ceasurile de perete moderne, care costa semnificativ mai mult decat cele mentionate pana acum. Spre exemplu, ceasul cu cuc modern costa aproximativ 1600 de lei!

Casuta Padurea Neagra cu muzicaApoi, sunt ceasurile gen „Casuta Padurea Neagra cu muzica„. Acesta este un ceas mai deosebit, cu un taietor de lemne care se misca la fiecare ora fixa. Ceasul trebuie intors zilnic cu ajutorul cheitei incluse. Este un ceas cu melodie (melodia Edelweiss), fara cuc.

Acest model de ceas costa putin peste 450 de lei, insa, dupa cum spuneam, este unul deosebit, care nu doar incanta ci si canta. 🙂

Toate ceasurile de perete mentionate in acest articol, dar si alte modele foarte frumoase pot fi vazute si cumparate aici.

Ceasuri de perete
5 (100%) 1 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *