Cel mai bun umidificator pentru camera bebelusuluiAtunci cand vine un bebe in familia noastra punem mult mai mare accent pe calitatea aerului din camera. Daca aerul este prea umed, nu e bine, daca este prea uscat, iar nu e bine. Pentru a regla aceste aspecte ne putem folosi de umidificatoare de aer, dezumidificatoare de aer sau purificatoarele de aer care curata aerul de bacterii si particulele de praf.

Cel mai bun umidificator pentru camera bebelusului

Pentru camera bebelusului unul dintre cele mai potrivite umidificatoare de aer este Umidificatorul Duux Mushroom. Acesta este castigator al JPMA Innovation in anul 2013 pentru cel mai bun umidificator din gama sa, fiind special creat pentru camera bebelusului.

Umidificator Duux Mushroom
Umidificator Duux Mushroom – Vezi aici!

De ce este acest umidificator special?

Duux Mushroom functioneaza pe ultrasunete si are un nivel redus de zgomot, umidifica aerul instant, cu doar o simpla apasare de buton, are lumina de veghe care il ajuta pe copil sa se simta in siguranta in intuneric si utilizeaza cu pana la 80% mai putin curent electric decat majoritatea umidificatoarelor.

O alta chestiune foarte utila este difuzorul de aroma pentru uleiuri esentiale. Producatorul recomanda uleiurile estentiale DuuX (vezi aici) care sunt special create pentru acest aparat si sunt sigure pentru copii. Aceste uleiuri sunt disponibile in 3 arome: lavanda, eucalipt si citronella.

Uleiurile estentiale ajuta la relaxare, in mod special in cazuri de anxietate, imbunatatesc respiratia ameliorand problemele respiratorii si creaza un aer frumos inmiresmat si placut de respirat.

Tot pentru camera copilului va recomandam produsele Aleco baby:

Cumpara Duux Mushroom de la AlecoAir

Cumpara DuuX Mushroom prin eMag

La finalul acestui articol va recomandam ca in mod special pentru camera bebelusului sa folositi numai aparate special create in acest sens si uleiuri esentiale create special pentru copii. Este important sa tineti cont de aceste recomandari pentru a preveni problemele de sanatate pe care le pot crea aparatele si uleiurile nepotrivite pentru copii. Aparatele DuuX va ofera garantia calitatii!

Pentru orice fel de informatii suplimentare va stam la dispozitie! Lasati un comentariu in casuta de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp cu putinta!

Cel mai bun umidificator pentru camera bebelusului
4.3 (86.67%) 6 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *