Cel mai frumos dormitorCum sa alegi cel mai frumos dormitor?

Iata o adevarata provocare! Dintre atatea modele de dormitoare, cum sa faci sa il alegi pe cel potrivit? In materie de decoratiuni interioare, dormitoarele sunt unele dintre cele mai importante pentru o casa. Nu doar ca estetic, ci si ca functionalitate. Dupa o zi de munca vrem nu doar sa ne placa dormitorul pe care-l avem, ci ne dorim si sa fie relaxant si sa ofere un somn odihnitor si revigorant.

Seturi mobila dormitor

In incercarea de a ne decide cu privire la piesa ideala de dormitor ne-am oprit pentru un moment la magazimul SomProduct, sectiunea dormitoare (vezi aici).

Ce ar trebui asadar sa alegem pentru un dormitor? Lista de cumparaturi include o saltea, somiera sau pat, un dulap, doua noptiere sau comode, poate si o comoda TV, covoare si un sistem frumos de iluminat.

Seturi dormitoare

O alegere inspirata si inteligenta este alegerea unui set de dormitor. Astfel avem deja o multitudine de piese de mobilier care se potrivesc foarte bine una cu alta.

Sa luam spre exemplu setul de dormitor Panama..

Set Dormitor Panama

Avantajului acestui set de dormitor consta in faptul ca vine cu un modern pat tapitat Orion, dulap cu 2 usi glisante, doua noptiere cu sertare, o comoda cu sertare si o oglinda. Daca ne uitam atent la imaginea de mai sus observam cat de frumos se potrivesc toate aceste piese de mobilier. In plus, cum spune si magazinul in descrierea produsului, acesta chiar este extravagant, deosebit, unic si transforma orice incapere si impune un stil dinamic si ultramodern.

Care este pretul unui set dormitor?

In ceea ce priveste dormitoarele, putem alege ceva scump si mai deobsebit sau ceva mai ieftin, dar totusi de calitate buna. Cel mai scump dormitor la cei de la SomProduct este setul de dormit Keros (vezi aici), care costa aproximativ 26.500 lei, iar cel mai ieftin dormitor este setul dormitor Liverpool (vezi aici), care costa aproximativ 5.000 de lei.

Cum alegi cel mai frumos dormitor pentru camera ta?

Ei bine, tinand cont de pret, calitate si desigur, aspect. Va recomandam se vedeti aici lista seturilor de dormitor pentru a alege pe cel care vi se pare cel mai potrivit. Apoi, mai ramane de rezolvat partea de accesorii si decoratiuni de dormitor. Pentru asta va recomandam sa vedeti si produsele din acest magazin. De asemenea, decoratiuni interioare frumoase gasiti si pe LovelyDecor.ro.

Inspiratie!

Cel mai frumos dormitor
5 (100%) 2 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *