Cleanmaxx Cyclone, aspiratorul vertical portabil, acum 100 de lei REDUCEREDaca iti doresti un aspirator ultraperformant, iti recomandam Cleanmaxx Cyclone!

Vezi aici

Cleanmaxx Cyclone Aspirator vertical
Aspirator Cleanmaxx Cyclone

Cu acest aspirator poti curata atat suprafetele verticale cat si cele orizontale. Aspiratoarele clasice au un mare minus, nu pot curata zonele greu accesibile. Cleanmaxx Cyclone vine la pachet cu duze speciale pentru curatat spatiile de sub piesele de mobilier precum sunt canapelele si dulapurile, colturile tavanului, etc.

Un alt plus al acestui aparat este ca, spre deosebire de aspiratoarele clasice, Cleanmaxx Cyclone nu scoate aer urat mirositor in timp ce functioneaza. Din contra, are o tehnologie de ultima generatie prin care retine particulele de praf si alergeni, astfel inca aerul din locuinta nu este imbacsit.

Tehnologia revolutionara de tip ciclon este adusa la tine acasa de aspiratorul ultra performant Cleanmaxx Cyclone!

Cu un design compact si o greutate de circa 2kg, Cleanmaxx Cyclone este foarte usor de depozitat si de manevrat. Te vei bucura de puterea mare de aspirare pe care Cyclone o are: 600W, alaturi de periile si duzele special concepute pentru spatiile greu accesibile din casa ta: pardoseala, covoare, colturile tavanului, sub canapele, intre tapiterii, pervazuri, plinte si chiar obiectele de iluminat.

Capacitatea de colectare de 700 ml face din CleanMaxx Cyclone partenerul tau pentru o casa curata si luminata.

Nu trebuie sa-ti faci griji nici cu privire la consumul de electricitate, intrucat CleanMaxx Cyclone are un consum mai mic cu pana la 65% decat media, fiind un aparat energetic de clasa A.

Aspiratorul Cleanmaxx Cyclone 2 in 1 este solutia idela pentru curatenie!

CUMPARA DE AICI

Comandand acum, beneficiezi de 100 de lei reducere!

Iti recomandam si Mopul cu aburi 5 in 1!

Cleanmaxx Cyclone, aspiratorul vertical portabil, acum 100 de lei REDUCERE
5 (100%) 3 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *