Cuib suspendat, nu pentru pasari, ci pentru oameni!Un nou trend in relaxare sunt cuiburile suspendate. Cuiburile sunt un fel de scaun agatat si pot fi achizitionate intr-o larga paleta de culori. Va recomandam mai jos cateva dintre modelele noastre favorite.

Cuib suspendat Cherry
Cuib suspendat Cherry – Vezi aici!
Cuib suspendat Froggy
Cuib suspendat Froggy – Vezi aici!
Cuib suspendat Dolphy
Cuib suspendat Dolphy – Vezi aici!
Cuib suspendat Baloo
Cuib suspendat Baloo – Vezi aici!
Cuib suspendat Sunny
Cuib suspendat Sunny – Vezi aici!

Aceste cuiburi suspendate sunt fabricate din bumbac de foarte buna calitate sau polipropilen si atarna din tavan sau de o creanga, exact ca un cocon. Greutatea pe care o pot sustine cuiburie este 80 de kg, ceea ce face ca aceste cuiburi sa fie recomandate mai degraba copiilor. Desigur ca pot fi folosite si de adulti, doar ca, cu cat omul este mai greu, cu atat cuibul se uzeaza mai repede.

Cuiburile suspendate sunt disponibile astazi la reducere de 10% si pot fi achizitionate de aici. Pretul standard este 559,99 lei, insa astazi le gasiti la numai 503,99 de lei bucata.

Daca ati achizitionat un cuib de acest gen, la recomandarea noastra sau nu, va invitam sa va spuneti parerea despre aceste produse in casuta de comentarii de mai jos. Astfel, datorita contributiei dvs., cei interesati de aceste produse vor putea face o alegere mai buna la achizitionarea produsului.

Va dorim relaxare placuta! 🙂

Cuib suspendat, nu pentru pasari, ci pentru oameni!
5 (100%) 3 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *