Deshidratoare fructe si legumeToamna este acea perioada a anului cand ne gandim sa punem una-alta pentru la iarna. Facem o zacusca, niste compoturi, toate bune si frumoase dar acestea sunt alimente procesate! Daca ne dorim ceva sanatos, este o idee buna sa deshidratam fructe si legume cu ajutorul unui deshidrator.

deshidrator-fructe-si-legume

Deshidratoare fructe si legume

Deshidratoarele sunt niste aparate electrice cu tavite in care se pun legumele sau fructele pe care dorim sa le deshidratam. Aceste aparate in mod normal incalzesc pana pe la 40-45 de grade Celsius, oferind astfel o uscare lenta, care nu distruge enzimele si vitaminele din fructele sau legumele pe care dorim sa le deshidratam. Sistemul de ventilare asigura eliminarea umezelii si pastrarea temperaturii optime.

Mai jos va prezentam cateva deshidratoare care merita incercate.

Deshidrator Ezidri FD1000 cu 5 tavi

Deshidrator Ezidri FD1000 cu 5 tavi

Deshidratorul Ezidri FD1000 este un aparat electric care deshidrateaza repede și curat. Este dotat cu 5 trepte de putere si se pot usca cu el fructe, legume, plante medicinale, condimente, polen, etc.

Putere maxima este 1000 W. Din fabrica vine dotat cu 5 tavi supraetajate, iar numarul de tavi poate fi extins pana la 30.

In plus, mai are si o sită flexibilă, o tavita plata si capacul.

Acesta este unul dintre cele mai ieftine deshidratoare.

Mai multe informatii despre acest aparat gasiti aici.

Deshidrator Tribest Sedona cu 9 tavi si timer

Deshidrator Tribest Sedona cu 9 tavi cu timerTribest Sedona este primul deshidrator profesional din lume. Desi este un aparat profi, in acelasi timp este si compact si potrivit pentru orice bucatarie.

Are 9 tavi, functii avansate si este incredibil de silentios. Acest aparat va va satisface si cele mai inalte pretentii cand vine vorba de deshidratarea alimentelor.

Mai multe informatii despre acest aparat gasiti aici.

Deshidrator din inox Excalibur cu 9 tavi cu timer

Deshidrator din inox Excalibur cu 9 tavi cu timerInca din anul 1973, Excalibur produce deshidratoare de top pentru o uscare cat mai usoara a fructelor, legumelor si nu numai!

Acest model de Excalibur are 9 tavi si este echipat cu un sistem de inalta performanta cu un termostat care va permite reglarea usoara a temperaturii de la 29°C la 68°C. Tavile sunt fabricate din inox. Temporizatorul are capacitate de setare de 26 de ore care va va usura munca.

Cu acest deshidrator Excalibur veti putea pregati delicii pentru intreaga familie, produse sanatoase si bio fara chimicale sau conservanti!

Deshidratoarele pentru fructe si legume sunt o investitie isteata pentru un stil de viata sanatos.

Mai multe modele de deshidratoare si preturile aferente se gasesc aici.

Deshidratoare fructe si legume
5 (100%) 9 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *