Dezumidificator de aer Carrier, cu REDUCERE de 15%Astazi va prezentam un aparat de filtrare a aerului Carrier, mai exact, dezumidificatorul de aer Carrier CDG-255E Nuvo 25. Am ales acest aparat pentru calitatiile sale, dar si pentru pretul special pe care il are in aceasta perioada, fiind la lichidare de stoc, aici.

Dezumidificator de aer Carrier CDG-255E Nuvo 25
Dezumidificator de aer Carrier CDG-255E Nuvo 25

Aparatul are functii inteligente de reglare a umiditatii ambientale, dar si o setare aparte pentru uscarea hainelor. Se opreste automat atunci cand rezervorul pentru condens este plin, iar, daca aparatul se opreste accidental la o pana de curent, reporneste automat atunci cand energia electrica este din nou disponibila.

Dezumidificatorul de aer Carrier CDG-255E Nuvo 25 are o capacitate de dezumidificare de 25 de litri pe zi. Volumum rezervorului de apa este de 4.7 litri. Debitul de aer este de 220 m3/h. Domeniul de umiditate relativa este intre 35 si 85 de procente. Temperatura ambientala poate fi setata intre 5 si 35 de grade Celsius.

Informatii tehnice suplimentare puteti gasi gratuit, in cartea tehnica disponibila aici.

In ceea ce priveste pretul acestui aparat, pretul standard este 1289,16 lei, insa astazi este cu 15% mai ieftin, fiind in lichidare de stoc. Asa ca, acum il puteti achizitiona la numai 1095,78 lei, economisind astfel aproape 200 de lei!

Cumpara aici

Mai multe aparate de dezumidificat aerul gasiti aici si aici. Daca aveti nevoie de o sugestie cu privire la dezumidificatorul potrivit pentru locuinta dvs, lasati-ne un comentariu prin casuta de mai jos si va raspundem cu drag!

Dezumidificator de aer Carrier, cu REDUCERE de 15%
5 (100%) 3 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *