Fantana decorativa de pereteCopil mic fiind, am locuit la casa. Era o deosebita placere ca in fiecare seara de vara sa iesim in gradina la udat legumele cu furtunul. Imi placea sa simt cu picioarele desculte pamantul, inca fierbinte, si apa racoroasa. Nimic nu se compara cu acest mod de reconectare cu natura.

Acum, adult fiind, inca imi place ideea de a avea propria gradina de care sa ma ocup ca metoda de relaxare. Dar, acum, un simplu furtun legat de un simplu robinet care e conectat la o teava ce iasa din perete nu ma mai satisface. Am cautat in acest sens o alternativa mai.. potrivita.

Fantana decorativa de perete

Fantana decorativa de perete
Fantana decorativa de perete

Nu a durat prea mult pana am gasit aceasta fantana decorativa de perete.

Eh?! Este ca e cu totul altceva decat o simpla teava care iasa din perete?

Mie unul imi place mult aspectul acesta vintage. Am crescut intr-o uriasa casa nemteasca, din Banat. Asemenea piese ornamentale de gradina erau la moda si imi placeau inca de atunci. Fantana este realizata din fonta neagra si are un robinet auriu. Nu are cum sa nu iti transforme gradina intr-un loc magic!

Acum poti cumpara aceasta fantana online, de la ChicVille, cu transport gratuit si posibilitatea de a returna produsul in termen de 14 zile, daca nu esti multumit. Eu insa sunt convins ca iti va placea la nebunie! 🙂

P.S. Aboneaza-te la newsletter pentru articole similare!

Fantana decorativa de perete
5 (100%) 5 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *