Fotolii Kring, cu reducere de pana la 40%eMagia sarbatorilor vine cu reduceri de pret la mobilierul pentru casa. Astfel, astazi avem la promotie foarte buna fotoliile Kring.

Iata cateva dintre recomandarile zilei!

Fotoliu Kring Sylvie

Fotoliu Kring Sylvie, cu recliner si trei trepte de confort, Grena
Fotoliu Kring Sylvie, cu recliner si trei trepte de confort

Fotoliul Kring Sylvie, cu recliner si trei trepte de confort, este disponibil astazi la reducere de pret de 40%. Este disponibil pe culoarea bej, grena, gri si gri inchis. Mai multe informatii despre acest fotoliu se gasesc aici.

Fotoliu Kring Royal

Fotoliu Kring Royal, cu recliner si 3 trepte de confort, piele naturala
Fotoliu Kring Royal, cu recliner si 3 trepte de confort, piele naturala

Fotoliul Kring Royal, cu recliner si 3 trepte de confort, din piele naturala, este si el astazi la reducere de pret de 36%. Este disponibil intr-o larga paleta de culori, astfel incat il puteti achizitiona pe culorile alb, bej, gri, maro, maro dechis, maro roscat si negru. Mai multe informatii se gasesc aici.

Fotoliu rotativ Kring Melody

Fotoliu Kring Melody cu recliner electric, piele ecologica
Fotoliu rotativ Kring Melody, cu recliner electric, din piele ecologica

Fotoliul rotativ Kring Melody cu recliner electric, este realizat din piele ecologica si are marimile 70cm x 93cm x 106cm. Aceasta varianta de fotoliu este disponibil pe doar doua culori: maro si negru. Mai multe informatii, precum si pretul zilei se gasesc aici.

Fotoliu rotativ Kring Sofi

Fotoliu rotativ Kring Sofi, stofa, cu recliner si trei trepte de confort
Fotoliu rotativ Kring Sofi, realizat din stofa, cu recliner si trei trepte de confort

Continuam cu un alt fotoliu rotativ, Kring Sofi, realizat de aceasta data din stofa, tot cu recliner si trei trepte de confort. Acest fotoliu rotativ este disponibil pe 4 culori: bej, grena, gri si maro. Marimea exacta precum si toate detaliile tehnice impreuna cu pretul zilei pot fi vazute aici.

Fotoliu de masaj Unic Spot Adso

Fotoliu masaj Unic Spot Adso
Fotoliu masaj Unic Spot Adso

Pentru ca am tot vorbit despre confort, incheiem aceasta prezentare de fotolii cu un fotoliu care nu este marca Kring, insa este extrem de relaxant. Scaunul are sistem de masaj in 6 puncte, 5 programe de masaj, 2 niveluri de intensitate (mica/mare), functie de selectare a zonei de masaj (spate, lombar, coapse), functie de selectare timp si rotire 360 grade. Trebuie sa il incercati! Vedeti-l aici!

Daca petreceti timp indelungat in fata calculatorului si aveti probleme cu coloana vertebrala va recomandam toate aceste fotolii, care sunt extrem de confortabile, dar si optimizate pentru sanatatea spatelui. Pe langa toate avantajele care decurg din caracteristicile produselor, dupa cum spuneam, astazi beneficiati si de reducere de pret pentru toate aceste produse. In plus, aveti si optiunea de a plati in rate! Este o foarte buna oportunitate de a comanda un fotoliu de calitate la pret decent.

Va dorim multa inspiratie in alegerea produsului potrivit si spor la cumparaturi!

Fotolii Kring, cu reducere de pana la 40%
5 (100%) 5 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *