Instalatii de Craciun de interior si exteriorDupa Star Shower Motion, proiectorul laser cu lumini de Craciun, astazi va prezentam cateva instalatii de lumini de Craciun clasice, atat pentru interior cat si pentru exterior.

Instalatie de Craciun cu led-uri albastre

Instalatie Craciun 9 metri franjuri cu LED-uri albastre
Instalatie Craciun 9 metri franjuri cu LED-uri albastre la doar 59 RON in loc de 120 RON – Vezi aici!

Instalatia de Craciun are 8 metri de franjuri cu LED-uri albastre. Este tip perdea luminoasa cu franjuri inegali si instalatiile sunt interconectabile, putand fi prelungite. Are aproximativ 200 LED-URI dispuse pe 48 de fire cu lungimi diferite (tip franjuri inegali cu lungime de 26 cm, 52 cm si 80 cm). Aceasta instalatie este potrivita atat pentru interior cat si pentru exterior, fiind protejata de intemperii. Mai multe informatii se gasesc aici.

Perdea luminoasa de exterior

Perdea luminoasa de exterior pentru Craciun
Perdea luminoasa de exterior pentru Craciun – Vezi aici!

Perdeaua luminoasa cu 480 LED-uri de exterior are fire de lungime egale (tip perdea) si este rezistenta la conditii de vreme extrema. Se pot lega cu usurinta mai multe perdele de acest tip in serie. In ceea ce priveste culoarea, puteti alege intre alb rece sau cald, albastru sau multicolor. Este o instalate frumoasa si potrivita pentru a acoperi cu ea casa, in exterior.

Instalatie Luminoasa de Craciun, tip Perdea, Digitala
Instalatie Luminoasa de Craciun – Vezi aici!

Aceasta instalatie luminoasa de Craciun este tot de tip Perdea, digitala, are 1120 LED-uri, 3m x 6m, si becuri de culoare albastra.  Este dotata cu un programator cu multiple jocuri de lumina. Desi poate fi utilizata la temperaturi de -15 grade Celsius, pentru exterior se recomanda totusi utilizarea in spatii ferite de ploaie, ninsoare sau umezeala. Spre deosebire de instalatiile vechi care aveau becurile legate in serie, la aceasta instalatie ledurile sunt legate in paralel, astfel incat daca se arde un led, instalatia functioneaza in continuare. Ceea ce este un mare plus!

Ghirlanda luminoasa de Craciun

Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 LED-uri Colorate, Lumina Calda, Cablu Alb, De Exterior si Interior, Conectabila
Ghirlanda Luminoasa 10M cu 20 LED-uri Colorate, Lumina Calda, Cablu Alb, De Exterior si Interior, Conectabila – Vezi Aici!

Instalatia are o lungime de 10 metri si are incluse 20 de becuri plasate la cate 50cm unul de altul, de culori diverse precum verde, galben, albastru, rosu, alb mat. Poate fi folosita ca decoratiunie de Craciun, atat in bradul de Craciun (becurile nu se incalzesc), cat si in casa sau in exteriorul casei, pe terasa sau in gradina.

Variante sunt multe, ceea ce uneori nu e de ajutor. Dintre atatea modele frumoase, nici nu mai stim ce sa alegem! Partea buna e ca pe internet tot ce comanzi poti returna, e lege! Asa ca, comanda cu incredere din timp, testeaza, si daca nu iti place, schimba cu altceva! 🙂

Mult succes si un Craciun fericit!

Instalatii de Craciun de interior si exterior
5 (100%) 6 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *