Livington Copperline Deluxe, tigaie de cupru, acoperita cu strat ceramicLivington Copperline Deluxe este o tigaie de cupru, acoperita cu strat ceramic, care nu se zgaraie si de care alimentele nu se lipesc. Tigaia poate fi spalata si in masina de spalat vase si, important, nu contine teflon!

Livington Copperline Deluxe Tigaie cupru ceramica
Livington Copperline Deluxe Tigaie cupru & ceramicaVezi aici!

Se stie deja de ceva vreme ca vasele de teflon nu sunt sanatoase pentru organism. Din contra, pe masura ce sunt folosite, ele emana substante toxice, nocive pentru organism si chiar cancerigene. Expunerile ridicate la substanta chimica PFOA care se gaseste in teflon maresc vertiginos riscul de cancer testicular. De asemenea, expunerea la aceasta substanta creste si riscul de a dezvolta probleme cu tiroida la copii (vezi aici).

In cazul teflonului mai este si problema ca de cele mai multe ori stratul de teflon este foarte subtire si se zgaraie cu usurinta, ceea ce face ca literalmente sa se desprinda bucati de teflon care intra astfel in compozitia alimentelor pe care le prajim. Sa mancam cartofi prajiti cu bucatele de teflon parca nu e totusi ceea ce ne dorim!

Desi nici utilizarea indelungata a vaselor de cupru nu este indicata, Livington Copperline Deluxe are un strat acoperitor de ceramica care face ca acest vas sa fie mult mai sanatos decat unul cu teflon. La partea cu sanatatea mai contribuie si faptul ca vasul nu este aderent, ceea ce face ca prajirea unui ou, spre exemplu, sa necesite doar un mic strop de ulei. Mai putin ulei ars in procesul de gatire inseamna mai multa sanatate pentru noi si familia noastra!

Pachetul Livington Copperline Deluxe contine:

  • 1 x Livington Copperline tigaie cu diametrul de 24 cm
  • 1 x Livington Copperline tigaie cu diametrul de 28 cm
  • 1 x Capac termo pentru tigaia cu diametrul de 28 cm
  • 1 x Livington Copperline oală (capacitate 5,5 litri)
  • 1 x Capac termo pentru oala Livington Copperline

Mai multe informatii despre acest produs si despre pretul setului puteti afla facand click aici.

Livington Copperline Deluxe, tigaie de cupru, acoperita cu strat ceramic
4 (80.69%) 173 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *