Masina de tuns iarba, un bun necesar la orice casaGradina este parte componenta al oricarei case. Oricat de mica sau mare ar fi ea, o casa nu arata a casa fara gradina cu flori si gazon! Iar, pentru orice gazon, avem nevoie de o masina de tuns iarba!

Cei mai multi dintre noi nu ne obosim sa ne facem o gradina mare de zarzavaturi, ci mai degraba preferam sa avem o gradina cu flori, iar in rest plantam gazon. Semintele de gazon se gasesc in multe locrui precum Dedeman, Praktiker, Covera si, desigur, eMag (aici), la fel si masinile de tuns iarba.

Avem nevoie de o masina de tuns iarba?

Noi spunem ca da, este nevoie de o masina de tuns iarba! Cum ar arata daca la o frumoasa casa ne-am apuca sa tundem iarba cu coasa? 🙂 Ar fi cel putin interesant de privit. Apoi, sa fim seriosi, cati dintre noi stim sa cosim cu coasa, sau am incercat macar?

Masina de tuns iarba electrica

Masina de tuns iarbaO masina de tuns iarba electrica insa, e cu totul alta mancare de peste! Vezi aici mai multe modele de masina de tuns gazonul. Cel mai ieftin aparat de facut freza la gazon costa putin peste 150 de lei, iar cel mai bine vandut aparat e ~270 lei. Pretul nu este chiar asa de mare, e chiar acceptabil!

Un asemenea aparat poate fi usor folosit de oricine, nu este nevoie de vreo experienta deosebita precum la manuitul coasei. Coasa, in mana unui nepriceput, poate deveni chiar foarte periculoasa. Tot ce ai nevoie este sa intrii in posesia unui „tunzator”, o priza electrica si disponibilitatea de a te plimba cu masina deasupra ierbii. Sigur, acum, in functie de situatie, trebuie sa ne asiguram ca nu exista pietre sau alte obiecte maricele pe traseul pe care dorim sa tundem iarba. Altfel, riscam sa stricam aparatul.

Apoi, cand am terminat de tuns iarba, este necesar sa golim rezervorul in care s-a acumulat iarba taiata si sa curatam putin aparatul. Mai mult de 20-30 de minute nu ar trebui sa dureze tot acest procedeu.

In fine, ne putem relaxa pe un scaun, cu o bere in mana, privind la rezultatul muncii noastre in timp ce inhalam mirosul de iarba proaspat taiata! Ah, ce minunatie!

Va dorim mult spor la treaba!

Iarba verde de acasa.. e mai verde ca la vecinu’! 😀

Masina de tuns iarba, un bun necesar la orice casa
5 (100%) 3 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *