Minimalism si eleganta cu setul de dormitor MadridSet Dormitor Madrid Ulm Deschis Wenge

Nu stiu de voi, insa eu ma declar fan al decorului interior minimalist. Cred ca minimalismul are eleganta sa. Prea multe briz-briz-uri si inghesuiala in mod cert nu lasa impresia ca vre-un decorator ar fi trecut pe colo.

Si, apropo de decoratiuni interioare si decorul minimalist, astazi va prezint un set de dormitor minimalist, realizat din PAL melaminat de 16 mm. Culoarea pe care am ales-o este Ulm deschis/Wenge. Dormitorul se numeste Madrid si este atotcuprinzator! Din set face parte un pat mare, un corp suspendat pe perete cu polita interna si externa, doua corpuri laterale identice, avand si acestea sertar si 2 polite interne in partea de sus. Din set face parte si un dulap cu o usa cu oglinda, care contine 4 polite, si un dulap cu doua usi, pentru haine, cu polita superioara si bara de haine.

Practic, avem tot ce ne trebuie pentru un dormitor, intr-un set cu design minimalist si elegant. Totul vine frumos ambalat si este usor de montat. In colet veti primi si accesoriile necesare montarii.

Setul de dormitor Madrid are garantie de 2 ani si respecta standardele de calitate ISO 9001. Daca aveti grija de el tinandu-l departe de umezeala si caldura excesiva (nu se monteaza foarte aproape de surse de caldura) si il curatati periodic cu solutii pentru lemn PAL, s-ar putea sa va tina multi ani de acum incolo.

Daca consideri ca s-ar potrivi la fix in casa ta, vezi aici pretul actual si informatii suplimentare despre comanda si livrare.

Minimalism si eleganta cu setul de dormitor Madrid
4.9 (97.14%) 7 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *