Minipiscina SPA supraterana de la SuperSpaDaca ai o curte, e pacat sa nu ai si o piscina proprie! Minipiscinele SPA supraterane de la SuperSpa (vezi aici) sunt o solutie excelenta atunci cand ne dorim propriul SPA.

Minipiscina SPA-308 supraterana, cafea cu lapte

Cel mai popular SPA tip minipiscina este modelul SPA 308, in culoareai cafelei cu lapte.

CUMPARA AICI

Modelul de minipiscina SPA-308 incastrabil „cafea cu lapte” are o lungime de 222cm, o latime de 222cm, iar inaltimea este de 100cm. Piscina este finista cu acril sanitar antibacterian si este perfecta pentru un numar maxim de 7 persoane! Volumul de apa cu care poate fi incarcata aceasta piscina este de 1100 litri, existand desigur si un sistem de overflow, care previne risipa de apa. Pe sezutul fiecarui loc sunt dispuse in cerc 12 jeturi de aer. De asemenea, va puteti bucura si de 36 de jeturi unidirectionale.

Ca orice minipiscina care se respecta, are si sistem de hidromasaj si aeromasaj. Aceste beneficii sunt asigurate de 48 de duze.

Sistemul de cromoterapie va ofera extra relaxare! Minipiscina are in partea de jos a bazinului un sistem de lumini care la un interval de cateva secunde va schimba intre 7 culori, luminand permanent apa din bazin.

Pe langa cromoterapie, putem face si aromaterapie. Sistemul de aromaterapie permite utilizarea pastilelor aromate sau a lichidelor, asigurand un miros placut al apei.

In ceea ce priveste dezinfectarea apei, aceasta se realizeaza cu ajutorul unui ozonizor. Acest sistem distruge bacteriile si restul microorganismelor, prevenind astfel murdarirea apei si aparitia algelor.

Minipiscina poate fi utilizata in exterior, atat vara cat si iarna. Pe timpul iernii apa se incalzeste electric, chiar si daca afara sunt -25 de grade Celsius.

Minpicina se livreaza complet echipata. Coletul ce il vei primi contine: Minipiscina cu fatada montata, 4 tetiere, panou digital, capac termoizolant si trepte.

CUMPARA AICI

In functie de preferintele de culoare, pe langa modelul deja prezentat mai puteti alege si dintre urmatoarele modele:

 • Minipiscina SPA-308 supraterana, albastru marin, fatada lemn nelacuit;
 • Minipiscina SPA-308 supraterana, alb perlat, fatada lemn maro rosiatic
 • Minipiscina SPA-308 supraterana, albastru marin, fatada PVC gri
 • Minipiscina SPA-307 supraterana, alb “Silver White”, fatada PVC maro
 • Minipiscina SPA-307 supraterana, albastru marin, fatada PVC maro
 • Minipiscina SPA-308 supraterana, alb perlat, fatada PVC gri
 • Minipiscina SPA-306 supraterana, alb, fatada PVC gri (aceasta minipiscina are forma de cerc)
 • Minipiscina SPA-308 supraterana, maro aramiu, fatada PVC maro
 • Minipiscina SPA-308 supraterana, albastru marin, fatada PVC maro
 • Minipiscina SPA SG-7309 supraterana, albastru marin, fatada PVC maro
 • etc.

VEZI AICI TOATE MODELELE

Cum spuneam mai sus, piscina prezentata este ideala pentru maxim 7 persoane. Daca preconizam ca piscina nu va fi utilizata de atat de multe persoane simulan, putem alege una cu mai putine locuri. Sunt disponibile si piscine cu 5 sau 6 locuri, dar si cu 8 si chiar 10 locuri.

Sigur ca aceste piscine nu sunt pentru uz propriu exclusiv, adica pot fi folosite cu succes si intr-un spatiu comercial, unde se pot vinde servicii spa. In cazul in care doriti sa folosit aceste piscine in scop comercial, va recomandam sa achizitionati una cu cat mai multe locuri. Astfel puteti vinde mai multe bilete simultan, ceea ce ajuta la recuperarea mai rapida a investitiei. Piscina cu 10 locuri este la un pret foarte bun (vezi aici), chiar mai mic decat piscina cu 7 locuri prezentata initial.

Fie ca vrei doar sa te relaxezi in propiul tau SPA cu prietenii, sau ai planuri mari de afaceri, aceste minipiscine SPA sunt solutia ideala! Sunt la un pret acesibil si usor de montat si intretinut. Tot ce mai ramane de facut este sa stai pe spate si sa te relaxezi cu jeturile de apa, cromoterapia si aromaterapia pe care ti le ofera aceste minipiscine.

 

Minipiscina SPA supraterana de la SuperSpa
5 (100%) 2 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *