Nutri Express – Mixer vertical multifunctionalProbabil ca fiecare dintre noi avem in casa un blender sau un mixer. Eu am ambele, insa nici unul dintre ele nu este in stare sa macine si nuci sau seminte. Nutri Express, mixerul vertical multifuntional insa poate macina si nuci, si seminte, si cascaval. Macina, face smoothie-uri, fresh-uri si supe!

Mixerul are o baza de otel polizat si cutite cu renumitul tais piranha. Utilizarea este foarte usoara, aparatul este usor de curatat si, spre deosebire de mixerul meu verical, acest aparat se incalzeste mult mai greu, avand un motor cu racire prin aer.

Mixer Nutri Express
Mixer si Blender Nutri ExpressVezi aici!

Mixerul vertical Nutri Express este dotat cu un bol cu capacitate de 1 litru si doua pahare foarte practice, unul de 500 de ml, iar celalalt de 25 ml. Aparatul are doua trepte de viteza, unul pentru alimente mai moi, iar celalalt pentru alimentele mai tari, precum morcovii, spre exemplu.

Avantajul acestui aparat fata de alte tipuri de mixere si blendere (vezi aici) este ca se adapteaza usor oricaror nevoi. Avand 17000 de rotatii pe minut, poate face extrem de usor un suc de morcovi, fara sa mai fie necesar sa dam in prealabil morcovii pe razatoare. Pur si simplu ii maruntim, il punem in mixer, si in 2-3 minute avem un suc proaspat gata pregatit. Este foarte usor sa facem si smoothie-uri din fructe, legume si chiar frunze. De asemenea, se pot face in cateva minute si supe creme delicioase.

CUMPARA ACUM

Pachetul Nutri Express contine:

  • 1 x Mixer vertical Nutri Express;
  • 1 x Pahar cu capacitate de 500 ml;
  • 1 x Pahar cu capacitate de 250 ml;
  • 1 x Bol cu capacitate de 1 litru – pentru preparat supe;
  • 1 x Capac prin care se poate bea;
  • 1 x Capac care inchide ermetic paharul – pentru ca sa il lua cu dvs.;
  • 1 x Capac cu suport pentru paiul de baut.

Totul, la numai 199 de lei. Este un pret foarte bun pentru un aparat atat de performant.

COMANDA ACUM

P.S. Vezi si Nutrition Mixer-ul!

Nutri Express – Mixer vertical multifunctional
4.2 (84.62%) 13 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *