Obiecte de arta Borowski pentru caminul tauMare parte dintre oameni au in casa diverse decoratiuni care aduc mai mult sau mai putin a arta. Obiecte de arta cu adevarat originale si deosebite insa, nu multa lume are!

Indiferent daca cauti un obiect de arta pentru casa ta sau pentru a oferi cadou cuiva drag, propunerile de mai jos s-ar putea sa iti fie de mare folos.

Iata cateva obiecte de arta decorative deosebite!

Borowski - Statueta Decorativa, Sticla Colorata, Dansatori
Borowski – Statueta Decorativa, Sticla Colorata, Dansatori

Statueta Borowski este realizata din sticla colorata si prezinta doi dansatori, un barbat si o femeie. Click aici pentru informatii suplimentare.

O alta piesa decorativa deosebita, semnata Borowski, este si cameleonul de mai jos. Click aici pentru informatii suplimentare.

Cadou Deosebit - Borowski - Obiecte Arta, Decoratiuni Exterioare, Cameleon
Borowski – Obiecte Arta, Decoratiuni Exterioare, Cameleon

Ramanand tot la Borowski, va recomandam si statueta denumita Mesagerul dragostei, care reprezinta un omulet albastru, cu o inima mare si rosie. Click aici pentru informatii suplimentare.

Borowski - Statueta Decorativa, Arta, Mesagerul Dragostei, Albastru
Borowski – Statueta Decorativa, Mesagerul Dragostei, Albastru

Aceste decoratiuni se incadreaza in sfera obiectelor de arta, motiv pentru care nu sunt disponibile in cantitati industriale, iar pretul lor este pe masura. Pentru cei care le apreciaza insa, sunt minunate decoratiuni pentru o casa care se respecta.

Pentru mai multe obiecte de arta similare, va invitam sa aruncati o privire pe acest link.

Obiecte de arta Borowski pentru caminul tau
5 (100%) 4 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *