Panourile fotovoltaice sunt acum la REDUCERE de pret!Tot mai multi oameni aleg sa isi instaleze panouri solare pentru a economisi energie. Panourile fotovoltaice sunt o excelenta alegere pentru ca au un pret destul de bun.

Panouri solare pt. apa calda

In functie de planurile tale, ai nevoie de un panou mai puternic sau mai modest. Pentru chestiuni mai modeste, precum incalzirea apei cu ajutorul unui boiler electric, iluminat interior sau exterior, un TV, o pompa de apa, etc., iti recomandam panoul fotovoltaic monocristalin 100Wp/12V, care este un modul solar numai bun pentru aplicatii off-grid de mici dimensiuni.

Panou fotovoltaic monocristalin 100Wp/12V

Panou fotovoltaiac monocristalin 100Wp 12V
Panou fotovoltaiac monocristalin 100Wp 12VVezi aici!

Asa cum spuneam mai sus, acest panou solar monocristalin este potrivit pentru chestiuni minimale si isi merita toti banii. Costul este unul foarte accesibil. Pretul este ~500 de lei, insa astazi il gasiti la reducere de 7%, costand doar 459 lei.

CUMPARA AICI

Daca aveti nevoie de ceva mai performant, va recomandam kitul fotovoltaic Idella 250W – IDL250W90A.

Kit fotovoltaic Idella 250W

Kit fotovoltaic Idella 250W
Kit fotovoltaic Idella 250WVezi aici!

Acest kit solar este unul performant, poate produce pana la 800Wh pe zi, iar acumulatorul din dotare poate stoca pana la 1080W si are 650 de cicluri de incarcare-descarcare la 50%.

Kitul fotovoltaic este perfect pentru iluminat, putand face fata cu succes pana si la 1o ore de iluminat, daca folosim becuri LED pe 12W si 40W.

Kitul fotovoltaic Idella este compus din panoul fotovoltaic Idella de 250W, acumulator de 90Ah si regulatorul de incarcare de 10A. Si acest kit este astazi la reducere de pret de 21%!

CUMPARA AICI

Kit Panou solar termic nepresurizat

Pentru incalzirea apei va recomandam si kiturile de panou solar termic nepresurizat. Sunt disponibile mai multe variante cu diverse performante. Vezi aici!

Recomandarea noastra este sa achizitionati un produs putintel mai performant decat nevoile din acest moment. Astfel, in cazul in care nevoia creste, nu veti fi pus in situatia de a cumpara un panou nou.

Pret panouri fotovoltaice ieftine

Asa cum am vazut, preturile pornesc de la sume destul de mici si acceptabile. Spre exemplu, un panou Solar Fotovoltaic 10W/17.50V/0.58 costa doar 99 de lei. Vezi aici. Apoi, sunt si kituri destul de ieftine. Spre exemplu kitul Xunzel cu panoul solar si bec cu LED SOLARMOODOR este disponibil pe mai multe nuante de culoare si costa doar 118 lei. Vezi aici.

Accesorii panouri folovoltaice

Accesoriile pentru aceste panouri sunt si ele destul de usor de gasit si la preturi modeste. In mod cert panourile fotovoltaice sunt o metoda foarte buna de economisire a energiei electrice. Costul este unul accesibil, iar intretinerea este destul de usoara.

De ce sa dam bani pe curentul electric luna de luna cand avem lumina solara gratuit?

Vezi aici mai multe panouri folovoltaice

Panourile fotovoltaice sunt acum la REDUCERE de pret!
5 (100%) 3 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *