Pat pliant cu saltea Kring Flexy Soft, 36% REDUCEREUnii dintre noi suntem uneori pusi in situatia de a face face unui spatiu mai micut unde, oricat ne-am dori noi, nu avem cum sa punem un pat mare si confortabil si suntem nevoiti sa gasim solutii. O solutie buna pentru aceste situatii sunt paturile pliante cu saltea.

Pat pliant cu saltea Kring Flexy Soft
Pat pliant cu saltea Kring Flexy SoftVezi aici!

Pat pliant cu saltea Kring Flexy Soft

Astazi iti prezentam patul pliant cu saltea Kring Flexy Soft, avand marimile 190 x 77 x 36 cm. Salteaua este flexibila si se poate plia cu usurinta, oferindu-va astfel posibilitatea de a mai elibera spatiul cand nu dormiti. Are arcuri de 15cm grosime, ceea ce este destul de bine pentru un pat de acest gen.

Cat costa?

Nici la costuri nu sta tocmai rau. Pretul intreg este 779.99 lei, insa astazi are reducere de 36%, fiind disponibil la numai 499 de lei. Pentru acesti bani chiar merita testat. Spun „testat” pentru ca are oricum transport gratuit si se poate returna daca nu esti multumit de el. Se poate cumpara si in rate, caz in care platesti numai 33 de lei pe luna. Patul are garantie 1 an.

Cumpara aici

Pat pliant cu saltea Kring Flexy Soft, 36% REDUCERE
5 (100%) 1 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *