Pat tapitat cu piele ecologica – Top 5 modele recomandate!O parte semnificativa din viata noastra o petrecem in dormitor. Dupa o lunga zi de lucru, ajungem acasa obositi, stam cat stam la TV, apoi insa dorim sa ne intindem, sau chiar sa tragem un pui de somn. Nicio canapea (vezi aici) nu se compara cu un pat tapitat cu piele ecologica (vezi aici).

Imagineaza-ti ca ajungi acasa rupt de oboseala si trebuie sa dormi pe o canapea ingusta si nu tocmai confortabila. Neplacut!..

Acum, imagineaza-ti ca ajungi acasa si te poti arunca pe un pat tapitat, mare de 200 cm pe 200 cm, confortabil si cu un design deosebit! E cu totul altceva!

Paturile pe care vi le recomandam mai jos au  2 ani garantie si transport gratuit! In plus, aveti 14 zile in care puteti testa produsul. Un alt avantaj este faptul ca produsul poate fi achitat si in rate, spre exemplu prin cardul de cumparaturi StarBT.

Iata, asadar, paturile tapitate cu piele ecologica pe care vi le recomandam astazi!

 

Pat tapitat cu piele ecologica Classic Lux
Pat tapitat cu piele ecologica Classic Lux – Click aici pentru detalii!

 

Pat tapitat cu piele ecologica Madison Lux
Pat tapitat cu piele ecologica Madison Lux – Click aici pentru detalii!

 

Pat tapitat cu piele ecologica Lugano
Pat tapitat cu piele ecologica Lugano – Click aici pentru detalii!

 

Pat tapitat cu piele ecologica Fashion Antracit
Pat tapitat cu piele ecologica Fashion Antracit – Click aici pentru detalii!

 

Pat tapitat cu piele ecologica Anello Boxspring Negru
Pat tapitat cu piele ecologica Anello Boxspring Negru – Click aici pentru detalii!

Acum, pentru noi e usor sa va recomandam produsele care ne-au placut noua in mod deosebit. Va ramane insa cea mai grea sarcina, aceea de a decide care dintre acestea vi se potriveste cel mai bine.

Ca design, noua ne-a placut cel mai mult patul tapitat cu piele ecologica Madison Lux (Click aici pentru detalii), insa nici Classic Lux nu este de lapadat.

Grea alegere!..

Masuram camera, ne uitam in jur sa vedem ce mai avem prin camera, iar apoi decidem care pat s-ar potrivi cel mai bine. Scoatem portofelul si numaram. Daca ne permitem patul dorit, plasam comanda, iar apoi ne bucuram de un super pat si un super dormitor!

Va dorim odihna placuta! 🙂

Pat tapitat cu piele ecologica – Top 5 modele recomandate!
5 (100%) 5 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *