Pat tapitat cu stofa RetroPentru cei pasionati de stilul retro, (sau sa ii spunem vintage?) am mai scris. Am recomandat cateva obiecte de decor vintage pentru casa ta, am recomandat Vitrina trapez Mozart 3,  si chiar si un fotoliu vintage din piele maro.

Acum a sosit momentul sa recomandam si un pat tapitat retro cu stofa, care pe langa calitatile enumerate mai jos, astazi mai este si la reducere de pret de 10%!

Pat tapitat cu stofa Retro
Pat tapitat cu stofa Retro

Magazinul SomProduct scrie despre acest pat astfel..

„Patul tapiţat Retro cu un desen unic imbină în mod armonios stilul vintage cu cel modern. Căpătâiul rotunjit şi capitonat cu butoni reinvie eleganţa perioadei Golden Age şi conferă personalitate dormitorului.

Cadrul complet tapiţat, cu bordură ingustă, este conturat in linii moderne ce contrastaeză stilul vintage al capataiului. Remarcabil, elegant, vintage, acest pat este alegerea perfectă pentru un dormitor cu o atmosferă senină şi calmantă.”

Pat tapitat cu stofa Retro

Patul este construit pe cadru de lemn tapiţat si conţine suportul pentru saltea de tip somieră rabatabilă şi ladă pentru depozitare. Montajul este rapid și ușor si se realizează in 60 de minute, pe baza schiţei de montaj inclusă in colet.

Dimensiuni exterioare pat:

Pentru saltea 200 x 180 cm: lungime 232 cm, laţime 209 cm, inălţime capătăi 91 cm.

Adâncimea saltelei în pat: 6 cm. (cât intră salteaua în pat)

Înălţimea cadrului cu picioare: 35 cm.

Înălţimea picioarelor: 4 cm.

Termenul de livrare este de 24 ore, iar transportul este gratuit! In plus, aveti 14 zile in care puteti testa produsul, iar daca nu sunteti multumit, puteti sa il returnati fara complicatii.

Profitati de aceasta oportunitate de a cumpara patul tapitat cu stofa Retro 101/03, la reducere de pret de 10%. Oferta o gasiti aici.

Pat tapitat cu stofa Retro
5 (100%) 4 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *