Paturile Nimbo, ideale din copilarie pana in adolescentaPaturi pentru copii sunt foarte multe – vezi aici, insa putine sunt paturile care sunt potrivite atat pentru copiii mici cat si pentru adolescenti. Un asemenea pat este patul Nimbo, sau, mai corect spus, paturile Nimbo pentru ca sunt mai multe modele disponibile.

Pat Nimbo
Pat Nimbo – Vezi aici!

Patul Nimbo este disponibil intr-o varianta simpla, sau in varianta etajata. Varianta de pat etajat este disponibila pe mai multe culori. Puteti alege intre roz, galben, verde, albastru sau gri.

VEZI AICI

Asa cum spuneam, paturile Nimbo sunt potrivite incepand de la 4 ani si pana in adolescenta. Patul respecta standardele Uniunii Europene, iar materialele folosite au certificat de siguranta. Patul este realizat din MDF si are urmatoarele dimensiuni..

Dimensiuni exterioare:

  • Inaltime: 165 cm;
  • Latime: 115 cm;
  • Lungime: 255 cm;

Dimensiuni saltea: 200 x 90 cm (sus) / 200 x 110 cm (jos).

Patul are garantie doi ani si beneficiati de 14 zile perioada de retur. Plata se poate face si prin credit bancar, in 12 rate fara dobanda, prin StarBT.

Vezi aici intreaga colectie de paturi pentru copii. Poti alege un pat supraetajat, un pat stil masina, un pat metalic, un pat simplu, un pat cu loc de joaca sau un pat birou.

Pont: Patul pentru copii Mrx Black este astazi la reducere de pret de aproximativ 500 de lei! Vezi aici! Tot cam atat are reducere si patul din MDF si lemn de pin Amori Capitanvezi aici. Patul din MDF pentru copii Lara White insa are reducere de aproximativ 1000 de lei! Vezi aici!

Va invitam sa profitati de aceste reduceri chiar acum. Ca tot ce e frumos, s-ar putea sa nu dureze prea mult!

Paturile Nimbo, ideale din copilarie pana in adolescenta
5 (100%) 5 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *