Povestea exotica a slapilor HavaianasNe face placere sa scriem despre povestea de succes a unei marci nascuta din pasiunea pentru simplitate, bucurie si confort. Havaianas este o marca deosebita, ce aduce spiritul Braziliei la picioarele tale.

Frumoasa legenda incepe in 1962 cand primii slapi Havaianas au fost realizati, fiind inspirati din „Zōri“ – sandalele traditionale japoneze, confectionate dintr-o talpa de paie de orez si o bentita dintr-o tesatura. Tocmai de aceea, pe talpa interioara, slapii Havaianas (vezi aici) prezinta motivul bobului de orez.

Slapi Havaianas
Slapi HavaianasVezi detalii!

De la infiintare si pana acum, Havaianas a vandut miliarde de perechi de slapii in intreaga lume, fiind renumiti prin calitatea ridicata si rezistenta lor deosebita. Inca de la inceput, producatorul s-a orientat catre versatilitate si confort, beneficii ce sunt asigurate cu ajutorul materialului folosit la realizarea produselor. Materialul folosit in premiera a fost cauciucul, care asigura o uscare rapida si durabilitate, nu conduce caldura si este foarte usor. Usor de incaltat, slapii permit piciorului sa respire. Sunt rezistenti la apa si nisip, se pot incalta pe o plaja cu nisip fierbinte.

Havaianas Top

Slapii au devenit imediat o emblema nationala braziliana, intrucat, se adresau printr-un pret modic unei mare parti largi a populatiei. Turistii ii cumparau de asemenea ca amintiri din vacanțele lor braziliene. Treptat, produsele au fost adoptate si de celebritati braziliene si a fost semnalul cert ca marca este pregatita sa se lanseze international. Firma a devenit Havaianas Top si si-a largit gama de produse prin dezvoltarea gamei de culori si de imprimeuri.

Havaianas a stiut sa devina rapid o marca de renume. A lansat editii speciale la Cupa Mondiala de Fotbal din Brazilia, atunci cand brida slapilor a primit micul steag brazilian ca simbol. A intrat de asemenea in colaborari de prestigiu cu designeri renumiti.

Colectia Ipe Havaianas

In anul 2005 a lansat colectia Ipe, donand o parte importanta din profit Institului de Cercetare Ecologica pentru a proteja speciile de animale aflate sub risc de disparitie. Din anul 2003, o pereche exclusiva de slapi de plaja Havaianas face parte din pachetul de cadou pentru celebritatile nominalizate la Oscar. Marca a fost adoptata de mari vedete de la Hollywood precum Julia Roberts, Naomi Campbell, Kate Moss sau Cameron Diaz.

Slapii sunt accesoriul perfect pentru momentele tale de relaxare atunci cand mergi pe plaja, la piscina sau pentru o plimbare pe faleza marii.

Hai sa vedem principalele beneficii ale slapilor Havaianas.

1. talpa din cauciuc natural 100%;
2. isi pastreaza forma si sunt foarte flexibili;
3. nu exista pericolul de alunecare datorită suprafetei sale în relief;
4. confortabil pentru piciorul tau;
5. nu incalzeste piciorul, deci se evita transpiratia si mirosul;
6. sunt usori si confortabili, ideali pentru zilele de vacanta.

Slapi originali Havaianas

Povestea exotica a slapilor Havaianas
5 (100%) 2 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *