Produse de bucatarie, cu reducere de pana la 50%Transforma gatitul in pasiune cu noile produse de bucatarie de la SomProduct! Acum la reducere de pret de pana la 50%!

Ustensile de bucatarie la pret redus

Ca recomandare speciala, va invitam sa vedeti ustensilele de bucatarie, care astazi au reduceri de pana la 50%, livrare rapida si optiunea de deschidere a coletului la livrare.

Vase pentru gatit

Din sectiunea „vase pentru gatit” va recomandam Tigaia ceramica de Ø28 CM Eco Friendly, care costa doar 138 lei si are timp de livrare de 1-3 zile. Vezi aici.

De asemenea, si Setul de 4 oale Pisa, WMF, este astazi la un pret foarte bun, numai 734 de lei, redus de la 1010 lei! Vezi aici!

Daca vrei sa gatesti o mancare savuroasa, care sa aibe toata savoarea ingredientelor sale, iti recomandam oala sub Presiune Perfect plus 6,5 l. Si aceasta oala are un pret excelent. Pretul zilei este 1043 lei, redus de la 1254 lei. Vezi aici.

Seturi mese si scaune pentru bucatarie

Tot pentru bucatarie iti recomandam sa vezi si seturile de mese si scaune care sunt si ele la un pret foarte bun. Printre recomandarile noastre sunt:

Design Royal

Daca ai nevoie de mobilier pentru o alta parte a casei tale decat bucataria, iti recomandam mobilierul cu design Royal.

  • Fotoliu Ekin Camel K4;
  • Fotoliu Pasa Maro K2;
  • Canapea Extensibila Pasa Maro K2;
  • Canapea Extensibila Pasa Bej K1;
  • Canapea Extensibila Ekin Camel K4;
  • Canapea Extensibila Cross Bej K2.
  • Le gasesti pe toate aici.

Produsele mentionate in acest articol sunt disponibile in stoc limitat, iar oferta este valabila si ea o perioada limitata de timp. Ca tot ce e frumos, nu dureaza prea mult. Oferta trece, insa produsul frumos si de calitate ramane!

Spor la cumparaturi!

 

Produse de bucatarie, cu reducere de pana la 50%
5 (100%) 2 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *