Saltea Super-Ortopedica cu arcuri Supreme + Husa de protectie BonusAstazi va prezentam salteaua super-ortopedica cu arcuri Supreme (vezi aici) la care primiti o husa de protectie bonus. Daca aceasta oferta va suna bine, va informam ca mai puteti sa primiti si alte bonusuri, dupa cum urmeaza: 1 sau 2 perne, in functie de marimea saltelei, 50 de lei reducere daca se achizitioneaza impreuna cu o lenjerie de pat, 200 de lei reducere daca se achizitioneaza impreuna cu un pat din oferta de aici, livrare gratuita si 30 de zile de testare.

Saltea Super-Ortopedica cu arcuri Supreme + Husa Protectie Bonus

Saltea Super-Ortopedica cu arcuri Supreme Husa Protectie Bonus
Saltea Super-Ortopedica cu arcuri Supreme + Husa Protectie BonusVezi aici!

Salteaua super-ortopedica cu arcuri Supreme 27 cm iti ofera un somn exceptional si revigorant. Este ferma si confortabila, tinanad spatele drept, prevenind si eliminand astfel durerile lombare.

Fiind o saltea cu doua fete (iarna/vara), se adapteaza perfect nevoilor tale, atat iarna cat si vara.

Materialul din care este realizat este tratat impotriva microorganismelor si acarienilor, astfel riscul aparitiei alergiilor fiind semnificativ indepartat.

Multe saltele, in timp, se lasa la mijloc, insa nu si aceasta! Aceasta este prevazuta cu arcuri groase, de 2,4 mm, care previn curbarea mijlocului saltelei. De asemenea, arcurile asigura o aerisire foarte buna a saltelei si o placuta elasticitate.

Saltea super ortopedica la comanda

Salteaua poate fi realizata si la comanda, pe marimea dorita de dvs., termenul de livrare fiind unul excelent, de numai 24 de ore!

Vezi aici oferta completa

Saltea Super-Ortopedica cu arcuri Supreme + Husa de protectie Bonus
5 (100%) 1 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *