Saltele suplimentare Bio Pillow Top, acum la reducere de pretAstazi va prezentam Salteaua Suplimentara Pillow Top Bio, o saltea cu spuma High Resilience.

Saltea suplimentara Bio Pillow Top

Aceasta saltea asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata sa, si de asemenea, faciliteaza o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului. Spuma High Resilience din care este confectionata are densitatea de 27Kg/m3, iar grosimea este de 6 cm. Husa de suprafata cu care vine la pachet, are si ea o densitate de 400gr/m2. Este usor detasabila si poate fi spalata la orice spalatorie.

Saltea suplimentara ieftina

Toata lumea isi doreste produse de calitate si cat mai ieftine! E de inteles! Avem o veste foarte buna! Produsele recomandate mai jos astazi sunt la reducere de pret!

Saltea suplimentara Bio Pillow Top, 6 cm

Saltea suplimentara Bio Pillow Top, 6 cm
Saltea suplimentara Bio Pillow Top, 6 cm – Vezi aici!

Salteaua suplimentara Bio Pillow Top, de 6 cm, este astazi la reducere de pret de 22%. Daca cumperi la pachet si o lenjerie de pat, primesti 50 de lei reducere si pentru lenjerie! Produsul poate fi testat gratuit timp de 30 de zile, la fel ca toate celelalte de mai jos.

Saltea suplimentara Pillow Top Memory 4 cm

Saltea suplimentara Pillow Top Memory 4 cm Memory
Saltea suplimentara Pillow Top Memory 4 cm Memory – Vezi aici!

Salteaua suplimentara Pillow Top Memory, de 4 cm, are astazi o reducere de 90 de lei! Este o saltea pe Spuma Vasco Elastica Memory, moale, cu o densitate de 55Kg/m3. Garantia este de 2 ani.

Saltea suplimentara Pillow Top Memory 2 cm

Daca doriti o saltea putintel mai subtire, va recomandam varianta de 2cm grosime.

Saltea suplimentara Pillow Top Memory 2 cm Memory
Saltea suplimentara Pillow Top Memory 2 cm MemoryVezi aici!

Salteaua suplimentara Pillow Top Memory, de 2 cm, face parte din promotia de Craciun (vezi aici) si are o reducere de pret de 30%.  Mai multe detalii se gasesc aici!

Saltea suplimentara Pillow Top Latex 4 cm Latex

Saltea suplimentara Pillow Top Latex 4 cm Latex
Saltea suplimentara Pillow Top Latex 4 cm Latex – Vezi aici!

Salteaua suplimentara Pillow Top Latex, de 4 cm, este si ea la reducere de pret. Astazi o puteti achizitiona cu 68 de lei mai ieftin. Este confectionata dintr-un strat de Latex cu 7 zone de presiune, avand densitate de 65Kg/m3 si grosime de 3 cm. Husa exterioara este tratata cu Aloe Vera si este lavabila.

Toate aceste saltele suplimentare sunt de o foarte buna calitate, pot fi testate timp de 30 de zile, iar daca cumva nu sunteti pe deplin satisfacut(a), se poate face retur fara niciun fel de probleme.

Diverse tipuri de saltele (Saltele Memory Foam, Saltele Latex, Saltele gonflabile, Top Saltea, Saltele cu arcuri clasice, Saltele din spuma poliuretanica) se gasesc si la eMag, aici.

Va dorim spor la cumparaturi si mult succes la prinderea promotiilor! 🙂

Saltele suplimentare Bio Pillow Top, acum la reducere de pret
5 (100%) 3 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *