Semineul, un accesoriu de nelipsit pe perioada ierniiSemineu Thompson cu focar electric OptiMyst SilvertoneIn zilele noastre cam toata lumea are incalzire centrala care presupune o centrala termica, niste tevi si un calorifer, sau, o practica mai recenta in Romania, incalzire in pardoseala. Nimic rau in asta dar.. nici ceva bun in termeni de design interior. Toate acestea sunt destul de banale si mult prea comune.

Ce alterative de incalzire cu bun gust avem?

Semineele sunt o excelenta alternativa la incalzirea clasica. In functie de preferinte, puteti alege intre semineele electrice si semineele pe curent. De asemenea, puteti alege dintre o multitudine de design-uri de semineu, incepand cu cele clasice pana la cele incluse in piese de mobilier precum semineul comoda Novara cu focar electric 3D.

Intr-o locuinta cu design minimalist s-ar potrivi foarte bine semineul Laguna White, tot cu focar electric 3D. Daca incaperea este de culoare inchisa si nu predominant vre-o culoare deschisa, atunci ati putea alege semineul Acadian nuc sau semineul comoda Novara Black.

Semineul electric ClassicFlame La Salle poate fi folosit ca piesa de mobilier si este proiectat sa sustina un TV cu diagonala de pana la 62″. Un alt semineu de perete dragut, cu top din marmura robusta Dark Emperador cu imprejmuire asortata la focar, este semineul electric ClassicFlame Astoria.

Alegeti cu inspiratie si bun gust modelul care se potriveste cel mai bine caminului dvs.

Semineul, un accesoriu de nelipsit pe perioada iernii
5 (100%) 4 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *