Aspiratorul de geam Leifheit, astazi cu 43% mai ieftin



Setul de aspirator de geam Leifheit usureaza foarte mult curatarea geamurilor din casa, atat a geamurilor termopan cat si a geamurilor din plastic, de la cabina dus.

Set aspirator geam Leifheit

Set aspirator geam Leifheit

Vezi pretul zilei

De ce este acest aspirator util

Pentru viteza si usurinta cu care putem face o treaba extraordinara, noi consideram acest aspirator ca fiind extrem de util si vi-l recomandam cu drag. Este dotat cu un spalator pentru geam, spalator care usureaza foarte mult partea de indepartare a mizeriei. Odata ce geamul a fost curatat, intra in actiune partea de aspirare.

Aspiratorul indeparteaza foarte bine umezeala, lasand geamul curat si fara urme. Poate fi folosit cu succes la curatarea oglinzilor, a gresiei, a peretilor din cabina de dus, a meselor de sticla si a oricaror alte suprafete de acest gen. Spre deosebire de stropitoarele pe care le utilizam pentru curatarea manuala, in cazul acestui aparat nu exista riscul de a picura apa pe jos.

Set aspirator geam dus Leifheit
Set aspirator geam LeifheitVezi aici!

Setul contine aspiratorul cu incarcator si o laveta cu maner scurt, foarte utila. Pentru ferestrele inalte se poate folosi un maner telescopic Leifheit (vezi aici). Cu ajutorul acestui maner putem cu usurinta curata si geamurile de la inaltimi mai mari. Bateria aparatului tine aproximativ 30 de minute, interval dupa care trebuie pusa la reincarcat.

Astazi puteti achizitiona acest aparat cu o reducere de pret de 43% si, in plus, imediat dupa logarea in contul dvs. eMag (click aici) veti primi un voucher care va va oferi extra reducere de 15%! Deci, veti beneficia de o reducere totala de 58%!

Bine de stiut: Aspiratorul are o garantie de 2 ani si, daca dupa cumparare nu sunteti multumit de el, se poate returna fara probleme si va puteti recupera banii, sau puteti alege un alt produs din magazin.

Vezi aici parerea celor care au cumparat deja acest produs.

Daca l-ai achizitionat si tu, spune-ne cum ti se pare!

Aspiratorul de geam Leifheit, astazi cu 43% mai ieftin
5 (100%) 2 voturi



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *