Seturi de living – cum sa alegi masa si scaunele pentru livingAti observat probabil ca in general recomandam alegerea unor seturi de mobilier pentru living, mai degraba decat combinarea diverselor piese de mobilier, ceea ce uneori poate arata mai putin frumos din punct de vedere estetic.

Cum sa alegi piesele de mobila pentru living

  1. Masoara camera – Un prim pas important este sa masori camera. Avand marimile camerei putem calcula ce, cum si unde se potriveste. Este de dorit ca atunci cand ai pus in living tot ce iti doresti sa ai, sa mai poti respira. Cu alte cuvinte, cauta sa nu supraincarci livingul.
  2. Alege mobilierul dorit – Odata ce ai marimea camerei, poti trece la al doilea pas, alegerea mobilierului de living dorit. Ce ai putea pune intr-un living? Ei bine, incepand cu canapeaua si continuand cu fotolii, coltare, mese de living, scaune de living, seturi de mese si scaune, comode TV, vitrine, rafturi, comode, corpuri living si tabureti sau scaune, poti pune detoate. Dar, cum spuneam, nu e bine sa le pui chiar pe toate. 🙂
  3. Cine este utilizatorul? – In functie de cine va folosi livingul respectiv, se alege un mobilier sau altul, un design de living sau altul.

Seturi Mese si Scaune Living

Atunci cand vine vorba despre scaune si mese de living, iti recomandam sa alegi un set intreg, al carei piese de mobilier se potrivesc frumos, ca model si culoare.

Iata cateva exemple!

Set Mezzo + 6 scaune
Set Mezzo + 6 scaune – Click aici pentru detalii!

 

Set masa New + 4 scaune
Set masa New + 4 scaune – Click aici pentru detalii!

 

Set Masa Milan 160 + 6 scaune
Set Masa Milan 160 + 6 scaune – Click aici pentru detalii!

Iata trei modele frumoase de seturi de masa si scaune pentru living! Pentru mai multe piese de mobilier frumoase si de calitate, va recomandam sa vizitati magazinul SomProduct.

Daca doriti decoratiuni interioare pentru living si restul casei, va recomandam sa vizitati LovelyDecor.ro

Seturi de living – cum sa alegi masa si scaunele pentru living
5 (100%) 3 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *