Star Shower Motion, proiector lumini laser de Craciun, cu efect 3DCraciunul se apropie cu pasi repezi si ne pregatim deja de pe acum pentru decorarea casei. Beculetele de Craciun sunt deja o traditie, atat prin casa, pe bradul de Craciun, cat si in exterior, pe marginea casei. Beculetele de Craciun sunt minunate, dar stai sa vezi Star Shower Motion, proiectorul de lumini laser cu tematica de Craciun si cu efect 3DStar Shower Motion este un proiector laser de stele miscatoare si joc de lumini!

NOU: Vezi aici si versiunea controlabila de la distanta, prin telecomanda!

Proiector laser de Craciun Star Shower Motion

Star Shower Motion (vezi aici) este un sistem de lampi laser cu lumina dinamica. Este extrem de util pentru a proiecta stelute miscatoare si diverse jocuri de lumini de Craciun pe exteriorul casei, dar si in interiorul acesteia. Aparatul poate proiecta peste 6000 de puncte luminoase si este capabil să lumineze o suprafata de 300 m2. In ceea ce priveste consumul de curent electric, economisim 99% din pretul energiei electrice pentru iluminatul casei cu beculetele clasice. Acest sistem de lampi laser este mult mai econom si ca timp de montare, dar si in ceea ce priveste costul total.

Star Shower Motion, Proiectie lumini laser, Static si miscator, Efect 3D holografic, exterior si interior
Star Shower Motion – Proiectie lumini laser, Static si miscator, Efect 3D holografic, pentru exterior si interior

Produsul poate fi achizitionat online, de la eMag (de aici) sau de la MediaShop (de aici), unde primesti GRATIS un suport extralung pentru sustinere si fixare in pamant sau zapada.

CUMPARA ACUM

Proiector laser figurine luminoase pentru Craciun

Iata si un alt tip de proiector laser cu figurine luminoase pentru Craciun pe care vi-l recomandam.

Proiector laser figurine luminoase pentru Craciun
Proiector laser figurine luminoase pentru Craciun

Proiectorul laser reda figurine luminoase specifice ambiantei de Craciun si este foarte potrivit pentru petrecerile tematice ale acestei perioade. Proiecteaza 5 figurine in forma de bradut, om de zapada, clopotei, Mos Craciun si fulgi de zapada in traditionalele culori ale Craciunului – rosu si verde.

Aceste 5 figurine se combina intr-un joc de lumini cu intensitate si frecventa reglabila. Proiectorul are inserat si un senzor de sunet ce ii permite sa asocieze efectele luminoase cu sunetul ambiental, activarea si dezactivarea acestuia fiind posibila.

Mai multe informatii despre acest proiector se gasesc aici.

Decoratiuni interioare de Craciun

Pentru brazi de Craciun artificiali, decoratiuni de brad si decoratiuni de casa cu tematica de Craciun, va recomandam aceasta categoria a magazinului eMag, dar si magazinul LovelyDecor.ro.

Star Shower Motion, proiector lumini laser de Craciun, cu efect 3D
4.4 (88.84%) 43 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *