Tunuri de caldura pe motorina la cel mai bun pretTunurile de caldura pe motorina sunt niste aeroterme pe motorina necesare pe perioada iernii in diverse activitati industriale.

In principiu, tunurile de caldura care folosesc motorina drept combustibil sunt de doua tipuri, in functie de modul de evacuare a noxelor utilizat. Cele cu ardere directa elimina gazele direct in incaperea in care se afla montata aeroterma, in timp ce cele cu ardere indirecta se folosesc de un burlan prin intermediul carora elimina gazele in exteriorul incaperii in care sunt instalate.

Aeroterma pe motorina cu ardere directa

Aeroterma pe motorina cu ardere directa IDE 30 D este unul dintre cele mai populare tunuri de caldura. Are o putere de incalzire de 30kW, ceea ce echivaleaza cu 25800 kilocalorii, iar debitul de aer este de 720 metri cub pe ora. Are rezervor de combustibil integrat, cu afisaj al nivelului de umplere. Camera de ardere este realizata din otel special.

Aeroterma tun de caldura pe motorina cu ardere directa IDE 30 D
Aeroterma tun de caldura pe motorina cu ardere directa IDE 30 DVezi aici!

De asemenea, aeroterma este dotata cu un termostat cu dublu afisaj, unul pentru valoarea reala a temperaturii din incapere, si unul pentru valoarea de temperatura dorita a se obtine. Pentru a putea fi mutata cu usurinta acolo unde avem nevoie de ea, aeroterma este dotata cu roti.

Mai multe informatii tehnice, precum si pretul zilei puteti vedea facand click aici!

Cumpara aici

Aeroterma pe motorina cu ardere directa IDE 20 si IDE 20 D

Modelul de aeroterma IDE 20 este disponibil atat cu ardere directa cat si cu ardere indirecta.

Ambele aeroterme pe motorină IDE 20 au o putere termica nominala de 20 kW (17.200 kcal), insa varianta cu ardere directa are un debit de aer de 650 m³/h, cu 50 m³/h mai mult decat versiunea cu ardere indirecta.

Ambele aparate au termostat integrat, insa daca dorim sa masuram temperatura ambientala la o distanta mai mare, nu chiar langa aparat, atunci ne putem folosi de un termostat extern care se poate achizitiona separat.

Capacitatea rezervorului la varianta cu ardere directa este de 12 litri, in timp ce modelul IDE 20 cu ardere indirecta este dotat cu un rezervor dublu, de 24 de litri. Acest lucru este datorita consumului aferent fiecarei aeroterme in parte. Unul consuma 1,2 litri de motorina pe ora, in timp ce celalalt consuma 1,6 litri pe ora. Diferenta de consum nu este foarte mare intre cele doua aparate, dar rezervorul mare poate fi un avantaj semnificativ. Odata incarcat un rezervor mai mare, aparatul functioneaza mai mult timp fara sa fie nevoie sa intervenim cu o realimentare noua.

Vezi aici tunul de caldura IDE 20, iar aici tunul de caldura IDE 20 D.

Toate aceste aeroterme vin cu transport gratuit, iar IDE30 si IDE20D au astazi o reducere de pret semnificativa. Puteti achizitiona de aici oricare dintre cele 3 aparate prezentate in articol.

Tunuri de caldura pe motorina la cel mai bun pret
5 (100%) 2 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *