Vitarid-R, bicicleta portabila pentru varstniciStim cu totii ca fiecare dintre noi ar trebui sa facem sport. Dar, avem din pacate impresia ca aceasta afirmatie este valabila doar pentru tineri si adulti, nu si pentru varstnici. Aceasta gresala de gandire insa aduce multe pagube omului. Omul, indiferent de varsta, trebuie sa faca sport. Ruginim nu pentru ca am imbatranit, ci pentru ca nu facem miscare! Solutia? Vitarid-R, bicicleta portabila pentru varstnici – vezi aici.

Vita rider, bicicleta portabila pentru varstnici

Vitarid-r - Bicicleta portabila
Vitarid-r (Vita rider)Bicicleta portabilaVezi aici

Vitarid-r este o bicicleta portabila, usor de manevrat si depozitat (sa speram ca nu o veti tine depozitata pentru multa vreme!). A fost conceputa special pentru cei trecuti de prima tinerete. Nu ca tinerilor le-ar face vreun rau. 🙂

Recomandam cu tarie miscarea zilnica, facuta in aer liber, insa, pe langa acest gen de sport, o varianta foarte sanatoasa este aceasta bicicleta. De ce? Pentru ca aceasta bicicleta este astfel creata incat pune in miscare aproape fiecare muschi din corp, de la glezne, genunchi, solduri si pana la brate.

CUMPARA AICI

Dupa ce exercitiul s-a incheiat, bicleta poate fi pliata cu usurinta si depozitata oriunde in casa, avand nevoie de spatiu mult mai mic de depozitare decat o bicicleta stationara.

VITARID-R este ajustabil atat ca pozitie, cat si ca intensitate. Il puteti folosi stand pe un scaun, fotoliu sau canapea. Este atat de simplu si usor de folosit incat in mod cert va va fi greu sa gasiti o scuza pentru a nu achizitiona acest produs.

Costul total, atat pentru bicicleta cat si pentru transport, este de 325 lei. Este un pret mai mult decat rezonabil. Veti economisi mult mai mult de atat nemaidand banii pe medicamentele pentru dureri de oase, pentru colesterol, s.a.m.d. Este cunoscut din multe cercetari stiintifice faptul ca sportul practicat cu regularitate nu doar ca ne prelungeste viata, ci ne si ofera o mai buna calitate a vietii. Si atunci, de ce sa nu profitam? De ce sa amanam la nesfarsit sa facem ceva cu adevarat benefic pentru sanatatea noastra?

CUMPARA ACUM

Va dorim mult spor(t) la treaba!

Vitarid-R, bicicleta portabila pentru varstnici
4.4 (87.14%) 14 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *