Zipp Zapp, dispozitiv universal pentru sigilat pungiUitandu-ne in dulapurile si sertarele din bucataria noastra, este clar ca avem nevoie de Zipp Zapp! Nu stiu cum e la voi, insa la mine in bucatarie mai mereu sunt pungi legate cu ceva intr-o incercare anemica de a pastra prospetimea si savoarea alimentelor.

Ce este sistemul Zipp Zapp?

Zipp Zapp este un sistem extrem de simplu si rapid de sigilare a pungilor.

Spuneam ca in bucatarie aveam tot felul de pungi deschise si legate cumva pentru a nu se revarsa alimentele din ele sau pentru a nu se altera. Spre exemplu, cerealele pentru dimineata sunt in mai multe pungi deschise. Am fulgi de ovaz, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, etc, toate in cate o punga separata. Apoi, mai am si o punga de pufuleti pe care am inceput-o ieri si nu am terminat-o. Daca lasam pungile deschise, este clar ce se va intampla. Pufuletii se inmoaie si vor avea gust de cauciuc, in timp ce cerealele pot provoca chiar daune serioase daca se mucegaiesc putin si nu observam acest aspect si le mancam. Daca citim putin despre aflatoxina ne lamurim imediat de pericole..

Zipp Zapp este solutia! Functioneaza perfect cu orice punga de plastic, in cateva secunde. Pur si simplu se indoaie punga si se sigileaza cu Zipp Zapp. Astfel, aerul nu mai poate patrunde in punga, iar alimentele isi pastreaza pentru mai mult timp prospetimea.

Sistemul este unul foarte ingenios! Cu un capat sigileaza, iar cu celalalt deschide. Mai simplu si mai practic decat atat, nu se poate.

Economisiti bani!

Cu sistemul Zipp Zapp nu economisim bani doar prin prevenirea alterarii timpurii a alimentelor, ci si prin alte idei ingenioase. Spre exemplu, daca cumparam legume sau fructe congelate sau refrigerate in pungi mici, costul per kg este mai mare decat daca cumparam in pungi mari. De obicei nu cumparam in pungi mari de teama ca nu vom folosi totul in timp util si se va altera. Acum nu mai avem aceasta problema. Cumparam mai ieftin pungi mari de alimente, scoatem cat avem nevoie, restul sigilam cu Zipp Zapp si punem la frigider sau congelator. Foarte simplu, ingenios si economic!

Sa vedem si materialul video de prezentare.

Zipp Zapp costa 169 de lei 149 lei, iar in pachet primiti:

  • 1 x Zipp Zapp verde
  • 1 x Zipp Zapp rosu
  • 1 x Zipp Zapp negru
  • 3 x suport de perete magnetic GRATIS!
  • 3 x banda adeziva GRATIS!
  • 20 x pungi Zipp Zapp GRATIS!

CUMPARA AICI

Asadar, in loc de un singur aparat, acum primiti 3, de culori diferite, 3 suporturi de perete magnetice gratuit, 3 benzi adezive gratuite si 20 de pungi in care puteti pune alimentele la pastrat.

Tehnologia Zipp Zapp este o inovatie ce merita incercata!

Zipp Zapp, dispozitiv universal pentru sigilat pungi
5 (100%) 2 voturiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *