Top 3 dezumidificatoare casnice 2018

Sa gasesti dezumidificatorul de aer potrivit pentru casa ta poate fi un proces anevoios. Am trecut prin acest proces atunci cand am achizitionat unul pentru mine. De unde sa cumperi? Care aparat sa il cumperi? Care este cel mai bun dezumidificator de aer? Sa iau unul mai scump, sau e bun si unul mai ieftin?

Iata doar cateva dintre intrebarile pe care le-am avut si eu atunci cand eram in cautarea unei solutii de a reduce umezeala din casa. Umezeala care se transformase deja in mucegai pe la colturi, ceea ce era extrem de deranjant si necesita o solutie imediata!

Pentru a va usura munca, va recomand mai jos 3 aparate de aer conditionat extrem de bune si potrivite pentru casa. Afirmatia nu este una pripita sau fara sens! Aparatele recomandate chiar sunt de inalta calitate. Eu insumi am unul de care sunt extrem de multumit!

Dezumidificatoarele sunt fabricate de compania germana Trotec (TTK) si vin cu o garantie de 2, 3 si chiar de 5 ani pentru persoanele fizice. Transportul este gratuit si, de cele mai multe ori, de pe o zi pe alta.

Asadar, haideti sa vedem dezumidificatoarele recomandate!

#1. Dezumidificator Trotec TTK30E

Dezumidificator Trotec TTK30E
Dezumidificator Trotec TTK30EVezi aici!

Acest aparat poate extrage 12 litri de apa din aer in 24 de ore. Are un debit de 120mc/h, higrostat, timer si afisaj electronic. Dezumidificatorul este extrem de simplu de folosit! Setam procentul de umiditate din aer pe care il dorim (intre 30 si 80%), eu am setat 55%, si golim periodic cuva de acumulare atunci cand aparatul nu este racordat la o scurgere externa.

Acest produs are aproape 100 de review-uri si aproape toate sunt cu nota maxima. Il recomand si eu!

CUMPARA AICI

#2. Dezumidificator Trotec TTK40E

Dezumidificator Trotec TTK40E
Dezumidificator Trotec TTK40EVezi aici!

Incep prezentarea acestui model prin a spune ca acesta are o garantie de 5 ani! Acest lucru deja ne duce cu gandul la calitate! Spre exemplu, atunci cand vine vorba despre laptopuri, eu le prefer pe cele marca Dell (vezi aici) pentru ca vin cu garantie cu un an mai mare decat mare parte dintre cele ale concurentei. Mie acest lucru imi sugereaza ca produsul este calitativ! Cine da garantie mare pe un produs care risca sa se strice usor? Nimeni! Si, sa va spun adevarul, si acum tastez de pe un laptop Dell pe care il am de vreo 10 ani!

Dar, sa revenim la dezumidificatoare! Modelul Trotec TTK40E poate extrage din aer 14 litri de apa pe zi, 100 cm pe ora! Si acest model are display si controller digital, temporizator, functie de repornire automata si, desigur, indicator de umiditate.

Si acest dezumidificator a fost verificat de TÜV Germania si poarta sigla GS pentru o siguranta verificata.

CUMPARA AICI

#3. Dezumidificator Trotec TTK100E

Dezumidificator Trotec TTK100E
Dezumidificator Trotec TTK100EVezi aici!

Daca aveti de dezumidificat un spatiu mai mare sau mai umed, va recomand Trotec TTK100E. Acest model extrage pana la 30 de litri de apa din aer pe zi, adica 220mc/h. Este potrivit pentru spatii de pana la 90mp. Si acest model are higrostat reglabil, atentionare luminoasa pentru rezervor plin, sistem dublu de evacuare a apei (cuva si racord extern), compresor rotativ, filtru de aer lavabil, dar si multe alte functii.

CUMPARA AICI

Oricare dintre aceste aparate v-a facut cu ochiul, sigur nu veti da gres achizitionandu-l! Toate sunt de calitate! Singura intrebare care mai are nevoie de un raspuns este cea cu privire la marime. In functie de marimea incaperii sau de intensitatea umezelii, puteti alege un model cu o putere mai mare sau mai mica. In orice caz, daca alegeti un model care are o capacitate mai mare de dezumidificare, sigur nu aveti cum sa dati gres!

Va doresc spor la cumparaturi!

noriel.ro