Avantajele covoarelor din spuma cu memorie

Stiati ca exista nu doar perne cu memorie (vezi aici), ci si covoare cu memorie? Vorbim despre covoarele realizate din spuma cu memorie.

soft-step.ro/

Aceste covoare sunt extrem de moi si pufoase si preiau greutatea picioarelor. In partea de jos au un material antiderapant, ceea ce face ca aceste covoare memory sa fie potrivite in orice incapere, fie ca vorbim despre camera, bucatarie sau chiar baie.

Covoare cu memorie

Covoare Soft Step

Covoarele memory au fire scurte, lucru care face extrem de usoara si curatarea acestora. Firele scurte previn depozitarea mizeriei greu de eliminat. Tot ce trebuie sa facem pentru a mentine curate aceste covoare este sa le aspiram periodic.

Covoare ideale pentru copii

Covoarele cu memorie sunt ideale pentru copii pentru ca le ofera un mediu sigur pe care se pot juca ore in sir. Fiind moi si pufoase nu exista riscul unor julituri sau a altor fel de ranire. Avand un strat de spuma cu memorie de 1,5 cm si la suprafata un material fleece de calitate, chiar daca cel mic cade, nu exista riscul de a se rani. De asemenea, si confortul termic este asigurat de acest covor in asa fel incat temperatura joasa a gresiei este izolata, iar copilul se poate astfel bucura de caldura covorului.