Dezumidificatoare cu tehnologie Peltier

Dezumidificatoarele cu tehnologie Peltier sunt termoelectrice si nu utilizeaza compresie pentru a dezumidifica aerul din incapere. Intregul procedeu de dezumidificare se bazeaza pe efectul Peltier. Sistemul Peltier presupune existenta a doua placi, una dintre ele incalzindu-se foarte tare, in timp ce cealalta placa se raceste foarte tare. Diferenta de temperatura dintre cele doua placi este de pana la 70 de grade Celsius cauzand captarea umiditatii din aer si transformarea acesteia in apa.

Tehnologia Peltier nu este la fel de eficienta precum metoda prin compresie insa, pentru spatii mici, poate fi o solutie foarte buna.

Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP 2E

Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP 2E
Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP 2E – Vezi aici!

Peltier TTP 2 E este un dezumidificator de marime mica, avand aproximativ 2/3 din marimea unei cutii de incaltaminte. Acest aparat foloseste tehnica mai sus mentionata pentru a dezumidifica aerul, dar si pentru a-l curata de mirosurile neplacute. Aparatul este potrivit pentru incaperi de pana la 5m².

Spre deosebire de dezumidificatoarele de marime mai mare, acest aparat se poate pune cu usurinta si in spatii precum este camara de alimente, baie sau chiar si in dulapurile de haine sau incaltaminte. Aparatul functioneaza pe baza de curent electric si are un rezervor de 500 ml pentru apa colectata care va trebui golit periodic. Nu trebuie insa sa va facetei griji, daca rezervorul nu este golit la timp, acesta nu va da pe afara, ci dezumidificatorul se va opri automat.

Vezi aici caracteristicile complete ale acestui dezumidificator Peltier.

Pont: Doar astazi gasesti acest aparat la reducere de pret de 60% la eMag, aici, sau la AlecoAir, aici.

Dezumidificatoare Peltier