Camere de termoviziune Trotec

Ce este termoviziunea?

Prin termoviziune intelegem procesul de vizualizare a variatiilor si diferentelor de temperatura. Aceasta tehnica poate fi folosita pentru mai multe lucruri, de la investigarea anumitor cladiri pentru a vedea ce se afla sub straturile exterioare (ex. zugraveala), la supravegherea anumitor spatii pentru detectarea celor mai mici incendii, dar si in sfera medicala. In medicina se foloseste termograful, un aparat care ajuta la diagnosticarea tumorilor profunde.

Camera de termoviziune
Camera de termoviziune Trotec

DETALII AICI

Camere de termoviziune

Pe piata din Romania, unele dintre cele mai performante aparate de termoviziune sunt cele produse de compania TROTEC® din Germania.

Iata cateva modele dintre care puteti alege:

Spre exemplu, camera de termoviziune Trotec IC120LV are o termoviziune complet radiometrică IC080V, cu cameră digitală integrată, funcție DuoVision pentru afișaj imagine pe imagine, domeniul de măsurare -20°C până la +1500°C.

Opțiunile de afișare a imagini sunt: imagine IR, imagine reală, diferite opțiuni Duo-Vision pentru combinarea afișajului imaginilor infraroși și celor reale.

De asemenea, prin slotul integrat pentru memoria externă și cardul miniSD inclus, pot fi salvate mai multe mii de imagini.

Conform celor de la AlecoAir,

Camera de termoviziune este utila pentru detectarea infiltrarii apei, umiditate excesiva in materiale de constructii, izolarea defectuasa, insuficienta sau cu denivelari, pierderi de aer rece sau cald , inspectii speciale, audit energetic, inspectii HVAC

Toate aceste aparate sunt extrem de calitative si performante. Transportul este gratuit si beneficiati de 14 zile drept de retur. De asemenea, pentru produsele aflate in garantie, preluarea si returnarea acestora catre service sunt gratuite.

CUMPARA AICI

Camere cu termoviziune mai gasiti si in magazinele online F64 (vezi aici) si SpyShop (vezi aici).

Va dorim spor la cumparaturi!

P.S. Pentru gimbal termic, click aici!