Paturi supraetajate pentru copii. Livrare in 1-3 zile!

Atunci cand avem mai multi copii in casa, un pat supraetajat poate fi nu doar util, ci si distractiv pentru cei mici. Astazi va prezentam doua paturi supraetajate pentru copii. Ambele paturi beneficiaza si de o reducere de pret consistenta: unul 50%, iar cealalt 15%.

#1. Pat etajat pentru copii Pino Natur III

Patul Pino Natur III este realizat din lemn de pin de foarte buna calitate. De asemenea, si elementele de feronerie sunt de foarte buna calitate, lucru care va confera o garantie a longevitatii acestuia.

Pat etajat pentru copii Pino Natur III
Pat etajat pentru copii Pino Natur IIIVEZI AICI

Dimensiunile exterioare a patului sunt:

  • Lungime: 2093 mm,
  • Lăţime: 1053 mm,
  • Înălțimea: 1820 mm.

Salteaua ar trebui sa fie de marimea 2000 x 900 mm, iar inaltimea optima a acesteia este undeva intre 14 – 18 cm.

Acest produs beneficiaza astazi de reducere de pret de 50% (economisesti 529 lei!) si transport gratuit in 1-3 zile! Livrarea si returul sunt gratuite, iar garantia este de 2 ani!

CUMPARA DE AICI

#2. Pat din lemn de pin pentru copii Pino Simple

Pat din lemn de pin pentru copii Pino Simple

Acest pat are caracteristici similare cu modelul mai sus prezentat, cu deosebirea ca inaltimea este de 1140 mm. Desigur, designul este diferit. La ambele modele insa, scara poate fi montată atât pe partea stânga cât și pe partea dreapta.

CUMPARA DE AICI

Ambele produse vin ambalate, deci nemontate. Acest lucru insa nu ar trebui sa fie o problema, pentru ca montarea este extrem de usoara si se poate realiza in aproximativ o ora, pe baza instructajului de montare din colet.

Mai multe paturi pentru copii gasiti aici.