Dezumidificatoare pentru piscina

Daca intr-o casa este umezeala, va puteti da seama ce umezeala si cati aburi se formeaza in jurul unei piscini! Iata de ce astazi va prezentam un top 3 al dezumidificatoarelor pentru piscina!

Top 3 dezumidificatoare pentru piscina

#1. Dezumidificator Meaco Wall 103

Dezumidificator Meaco Wall 103
Dezumidificator pentru piscina Meaco Wall 103 – Vezi aici!

Daca aveti  piscina care se intinde pe o suprafata mare, va recomandam dezumidificatorul pentru piscina Meaco Wall 103B. Acest model are o capacitate de dezumidificare de circa 103 litri in decursul a 24 de ore, la o temperaturaă de aproximativ 30°C si o umiditate relativa a aerului de 80%.

AFLA MAI MULTE AICI

#2. Dezumidificator pentru piscina Meaco Wall 72

Dezumidificator Meaco Wall 103
Dezumidificator pentru piscina Meaco Wall 72 – Vezi aici!

Dezumidificatorul pentru piscina Meaco Wall 72B are o capacitate de dezumidificare mai mica decat modelul precedent. Acest model poate extrage din aer aproximativ 80,4 litri pe zi, la o temperatura de aproximativ 36°C si o umiditate a aerului de aproximativ 80%.

DETALII AICI

#3. Dezumidificator pentru piscina Meaco Wall 53

Dezumidificator Piscina Meaco Wall 53
Dezumidificator Piscina Meaco Wall 53 – Vezi aici!

Acest model este pentru cei care detin o piscina care se intinde pe o suprafata mai mica. Dezumidificatorul pentru piscina Meaco Wall 53W are o capacitate de dezumidificare de aproximativ 61,2 litri in decursul a 24 de ore, la o temperatura ambientala de aproximatic 36°C si o umiditate relativa a aerului de 80%.

AFLA DETALII AICI

Toate aceste modele sunt de calitate inalta, fiind create special pentru spatii profesionale, unde dezumidificarea trebuie sa functioneze aproape non stop.

Fiecare model mai sus prezentat vine cu transport gratuit in termen de 1-2 zile, termen de retur de 14 zile si posibilitatea de plata si in rate. De asemenea, compania ofera si garantie pentru aceste dezumidificatoare. Produsele aflate in garantie sunt preluate si returnate pe costul companiei, ceea ce inseamna economie de bani ptr dvs.

Asadar, alegeti modelul preferat in functie de marimea spatiului si bucurati-va de un aparat care functioneaza perfect!