Aer conditionat portabil – Top 3, 2018

Atunci cand vine vorba despre aparate de aer conditionat, mobile sau nu, cred ca toata lumea se indreapta automat catre eMag. Sunt insa si alte magazine online de unde puteti achizitiona un aparat de racit aerul la pret bun si calitate excelenta!

Iata top #3 recomandari de aparate de aer conditionat portabile de la AlecoAir. Ei comercializeaza produsele fabricate de compania germana Trotec. Din proprie experienta pot spune ca produsele sunt de inalta calitate, eu insumi avand 2 produse ale lor in proprietate.

#1. Aer conditionat portabil Trotec PAC 4700 X

Aer conditionat portabil Trotec PAC 4700 X
Aer conditionat portabil Trotec PAC 4700 XVezi aici!

Acest aparat are o clasa de eficienta A si este potrtivit pentru incaperi de pana la 62mp. Capacitatea de racire (BTU) este de 16000 cu un debit de 550mc pe ora. Acest model are si functia de dezumidificare a aerului, dar si cea de filtrare.

De asemenea, PAC 4700 X are si un filtru de carbune activ, cu ajutorul caruia praful din aer este eliminat, putand astfel preveni aparitia bacteriilor.

CUMPARA AICI

#2. Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000 X

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000 X
Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000 XVezi aici!

Modelul Trotec PAC 2000 X are o capacitate de 7000 BTU, un debit de 360 mc pe ora si este potrivit pentru un spatiu de 26mp.  Si acest aparat are mai multiple functii care se pot dovedi a fi extrem de utile pe parcursul intregului an calendaristic. Poate raci aerul, poate dezumidifica aerul, dar il si poate incalzi in functie de nevoile dvs!

CUMPARA AICI

#3. Aer conditionat portabil Trotec PAC 2300 X

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2300 X
Aer conditionat portabil Trotec PAC 2300 XVezi aici!

Acest model are o capacitate de 8000 BTU, un debit de 310mc pe ora si este potrivit pentru o incapere de maxim 75mc. Partea interesanta la acest aparat de aer conditionat mobil este faptul ca putem regla temperatura pentru orice valoare intre 17-30 °C, iar aparatul va face tot posibilul sa atinga temperatura dorita dupa care se decupleaza toate functiile consumatoare de curent, in afara de termostat, care va recupla aparatul atunci cand temperatura din incapere se modifica. Asadar, acest aparat este si extrem de economic.

CUMPARA AICI

Acestea sunt cele 3 modele recomandate pentru racirea aerului din apartament cu un aparat de aer conditionat mobil. Va recomandam cu tarie produsele marca Trotec, fiind de o calitate germana si avand garantie de 2 ani.