Dispozitive de adormire si monitorizare a somnului

In zilele noastre sunt gadgeturi pentru aproape orice. Dificultatile de adormire nu sunt o exceptie, existand deja pe piata diverse dispozitive care ne ajuta sa adormim mai usor si sa ne monitorizam somnul.

Desigur, pe termen lung trebuie vazut care este cauza pentru care nu avem un somn satisfacator si, in acest sens, cateva sedinte de consiliere cu un psihoterapeut ar putea fi de folos, dar pana una-alta, si aceste dispozitive ne pot ajuta sa dormim mai usor!

Gadgeturi de Monitorizare a Somnului si a Sanatatii

Un gadget de acest gen nu este ceva prea complicat. Este pur si simplu o lampa cu muzica care te poate ajuta sa scapi de insomnie prin lumina pe care o emana si a sunetelor linistitoare care te vor ajuta sa adormi mai repede si mai usor.

Iata 3 recomandari de dispozitive pentru adormire!

#1. Dispozitiv de adormire si monitorizare a somnului Sleepace Nox N101

Dispozitiv de adormire si monitorizare a somnului Sleepace Nox N101
Dispozitiv de adormire si monitorizare a somnului Sleepace Nox N101Vezi aici!

Iata ce spune producatorul despre acest produs revolutionar:

Nox Sleep Light va ofera programe de lumina si sunet care se vor adapta la ceasul personal al corpului si va vor imbunatatii in mod pozitiv conditiile de dormit. Tehnologia luminoasa este facuta sa proiecteze lungimi de unda roșii, care pot ridica secretia de melatonina, iar sunetele delicate si linistitoare au rolul de a va ajuta sa adormiti cu usurinta. Aplicatia Sleepace ii va transmite Nox sa se oprească dupa ce ati adormit.

CUMPARA AICI

Aparatul este compatibil cu iOS, iPhone, Windows, Android, Mac / PC si poate face si alte lucruri decat cele deja mentionate, si anume: monitorizare umiditate, monitorizare temperatura, functie ceas, functie alarma.

#2. Dispozitiv de adormire si monitorizare a somnului Sleepace RestOn Z200

Dispozitiv de adormire si monitorizare a somnului Sleepace RestOn Z200
Dispozitiv de adormire si monitorizare a somnului Sleepace RestOn Z200 – Vezi aici!

Acest aparat poate monitoriza numarul trezirilor, numarul coborarilor din pat, dar si numarul miscarilor in pat.. De asemenea, monitorizeaza si respiratia si bataile inimii.

DETALII SUPLIMENTARE AICI

O a treia recomandare este Sleepace Nox Music SN902B.

#3. Dispozitiv de adormire si monitorizare a somnului Sleepace Nox Music SN902B

Dispozitiv de adormire si monitorizare a somnului Sleepace Nox Music SN902B
Dispozitiv de adormire si monitorizare a somnului Sleepace Nox Music SN902B – Vezi aici!

Si aparatul Sleepace Nox Music SN902B ofera diverse programe de lumina si sunet care se vor adapta la ceasul personal al corpului si va vor imbunatatii in mod pozitiv conditiile de dormit.

DETALII AICI

Livrarea produselor prezentate se face gratuit, in maxim 2 zile lucratoare, prin curierat rapid. De asemenea, beneficiati si de o garantie de 2 ani.

P.S. Pentru un somn mai bun va recomandam si masca audio pentru somn Sleepace Smartvezi aici!