Statii profesionale de machiaj

Statia de machiaj premium Fraulein38 este optiune foarte buna daca doriti o statie de machiaj mobila. Are corpuri telescopice care pot fi usor asamblate. Are oglinda si sertare, ceea ce face sa fie potrivita atat pentru machiaj cat si pentru manichiura si hairstyle.

Statie Machiaj Premium Fraulein38, New Design LED
Statie Machiaj Premium Fraulein38, New Design LED – Vezi aici!

Pret vechi: 4.000 RON

Pret promotional: 1.949,90 RON (Reducere 51%)

CUMPARA AICI

O alta recomandare este statia profesionala de Make-Up cu Touchscreen. Si aceasta este o statie de machiaj nu doar frumoasa, ci si extrem de moderna.

Statie Profesionala Make-Up cu Touchscreen
Statie Profesionala Make-Up cu Touchscreen – Vezi aici!

Si aceasta statie este usor de transportat, fiind si ea una mobila. In plus, are in dotare si doua boxe, sistem touchscreen, Bluetooth, dar afiseaza si temperatura exterioara si ora exacta.

DETALII AICI

Si acest model beneficiaza de reducere de pret de 50%, doar astazi!

Aceste statii de machiaj pot fi vazute in detaliu si comandate aici. Va recomandam cu tarie sa plasati comenzile numai prin butonul „adauga in cos”, nu prin telefon sau vreo alta metoda. Doar daca comandati prin intermediul site-ului direct, adaugand in cos produsul dorit si finalizand comanda, veti beneficia de toate drepturile pe care le au cei care cumpara de la magazinele online. Spre exemplu, comandand produsul telefonic, puteti pierde posibilitatea de a returna produsul in 14 zile, drept pe care il aveti numai daca cumparati online.

SEG53 - SET MASA ARGINTIE TOALETA COSMETICA MACHIAJ OGLINDA MASUTA
SET MASA ARGINTIE DE TOALETA COSMETICA SI MACHIAJ

VEZI AICI SETURI DE
MASA DE MACHIAJ