Lada (cutie) frigorifica auto si alimentele tale sunt in siguranta!

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu atunci cand calatoresc mai mereu am la mine ceva ce ar sta mai bine la rece! Spre exemplu, o sticla de apa, de bere sau de vin, sau ceva mancare. Sau, de ce nu, chiar o felie doua de tort! Mai ales vara, cand afara sunt 30 de grade sau chiar peste aceasta temperatura, o lada frigorifica auto este mai mult decat utila!

Lazi sau cutii frigorifice pentru masina

Cele mai populare lazi sau cutii frigorifice pentru masina sunt cele simple, standard, care functioneaza cu ajutorul pastilelor de racire. Acestea insa sunt potrivite doar pentru calatoriile pe distante scurte. Daca avem de calatorit mai mult de 2-3 ore, recomand mai degraba lazile frigorifice electrice (vezi aici). Acestea se conecteaza la bateria masinii si tin alimentele reci oricat este nevoie! Unii le folosesc si la pescuit, pentru a tine pestele la rece cat mai mult timp.

Lada frigorifica auto
Lada frigorifica auto – vezi aici

Pret lazi frigorifice auto

Pretul acestor lazi frigorifice depinde de mai multi factori si poate varia intre 100 de lei si chiar si 4000 de lei, pentru o cutie frigorifica cu compresor – vezi aici.

Lazi si cutii frigorifice auto online

Dintre magazinele online de unde puteti achizitiona asemenea lazi sau cutii frigorifice va recomandam eMag, AutoHut, Vexio, si Badabum. Avantajul achizitionarii de la aceste magazine, desi sunt convins ca nu va fi cazul, este faptul ca puteti returna produsul in decurs de 14 zile, indiferent de motiv. Astfel, puteti testa produsul si va puteti convinge daca este sau nu ceea ce aveti nevoie. In orice caz, de lazile frigorifice electrice sunt sigur ca veti fi multumit si ca le veti gasi utilitate.

Doar astazi gasiti aici reduceri de pana la 49% la cutiile frigorifice pentru masina!

Va doresc spor si inspiratie la cumparaturi!