Purificator de aer pentru casa

Odata cu venirea caldurii ne „bucuram” si de mult mai mult praf. Atunci cand afara este cald, particulele de praf se deshidrateaza si sunt usor luate de vant. Atunci cand deschidem geamul, tot praful intra in casa. Daca mai avem si vreun santier prin zona, situatia e clara! Mai putem fi salvati doar de un purificator de aer!

Purificator aer Airvax
Purificator aer Airvax – Vezi aici!

Purificatoarele de aer cu filtu HEPA au rolul de a capta si retine nu doar praful, ci si polenul si bacteriile din aer. Daca mai are si functia de ionizare a aerului, deja incepem sa ne simtim ca intr-o padure!

Aerul curat inseamna sanatate!

Pret purificatoare de aer

Pretul purificatoarelor de aer este destul de accesibil. Spre exemplu, modelul Clean Air Optima CA267 costa aproximativ 160 de lei, vezi aici, dar exista si modele profesionale, mult mai scumpe. Daca cautati un aparat de calitate inalta, va recomandam purificatorul de aer LifaAir LA502 cu controler digital. Il gasiti aici.

PURIFICATOARE DE AER

Pentru sanatatea dvs. va recomandam sa va achizitionati un asemenea produs. Va fereste nu doar de praf, bacterii si alergii, ci si de stersul prafului prin casa. Avand un asemenea aparat, va trebuit sa stergeti mai rar praful.

Va dorim spor la cumparaturi!

P.S. O idee buna sunt si dezumidificatoarele de aer cu functie de purificare!